MEB interneti nasıl kullanılır?

Yakuphizm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilişim bölümü okuyorum okula laptop getiriyorum MEB sertifikası da var lakin çoğu site yasaklı yıllar önce forumda VPN önerilmiş ama onlar şu an çalışmıyor. Hangi VPN'yi denediysem okul internetinde 1 sn açılıp geri kapanıyor. Bunun çözümü nedir? Güncel çalışan VPN bilen var mı?

Merhaba, bilişim bölümü okuyorum okula laptop getiriyorum MEB sertifikası da var lakin çoğu site yasaklı yıllar önce forumda VPN önerilmiş ama onlar şu an çalışmıyor. Hangi VPN'yi denediysem okul internetinde 1 sn açılıp geri kapanıyor. Bunun çözümü nedir? Güncel çalışan VPN bilen var mı?

MEB bu dönem başı yeni bir yazılım gibi bir zıkkım kullandığı için VPN ile bağlanamıyorsunuz. Ağa içeriden dahil olmak lazım muhtemelen oda uğraşmaya değmez.

Eskiden psiphon 3 kullanıyorduk. Şu an çalışır mı bilmem.

Konuma göz attınız mı?

Konuma göz attınız mı?

Bende sertifika var zaten

Psiphon 3 şuan çalışıyor hocam indirip deneyebilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı