Merhaba, iyi sosyaller yarın MEB'in yapacağı matematik ortak sınavı örnek sorularına bakıyordum. Merak ettiğim bir şey var; bu sorular gerçekte sorulacaklara ne kadar benzer olabilir? Ya da sayılar veya soru hafiften değiştirilerek sorulabilir mi?
Merhaba, iyi Sosyaller yarın MEB'in yapacağı matematik ortak sınavı örnek sorularına bakıyordum. Merak ettiğim bir şey var; bu sorular gerçekte sorulacaklara ne kadar benzer olabilir? Ya da sayılar veya soru hafiften değiştirilerek sorulabilir mi?
MEB'de okullarda aynı kazanımla soru hazırlıyorlar ve çoğu zaman neredeyse aynı soruları değerlerini değiştirerek soruyorlar ancak öğretmenlerin o kazanım ile ilgili daha zor sorular sorarsa bilemem
Merhaba, iyi sosyaller yarın MEB'in yapacağı matematik ortak sınavı örnek sorularına bakıyordum. Merak ettiğim bir şey var; bu sorular gerçekte sorulacaklara ne kadar benzer olabilir? Ya da sayılar veya soru hafiften değiştirilerek sorulabilir mi?
Edebiyat sınavında örnek ile alakasız bir kağıt sundular bugün. Ama bence matematik aynı soru tiplerine içerir ama biraz daha sorudaki karakterleri ve değerleri değiştirererk sunabilir.
Edebiyat sınavında örnek ile alakasız bir kağıt sundular bugün. Ama bence matematik aynı soru tiplerine içerir ama biraz daha sorudaki karakterleri ve değerleri değiştirererk sunabilir.