MEB matematik sınavı örnek soruları gerçekleriyle ne kadar benzerdir?

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Merhaba, iyi sosyaller :) yarın MEB'in yapacağı matematik ortak sınavı örnek sorularına bakıyordum. Merak ettiğim bir şey var; bu sorular gerçekte sorulacaklara ne kadar benzer olabilir? Ya da sayılar veya soru hafiften değiştirilerek sorulabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi Sosyaller :) yarın MEB'in yapacağı matematik ortak sınavı örnek sorularına bakıyordum. Merak ettiğim bir şey var; bu sorular gerçekte sorulacaklara ne kadar benzer olabilir? Ya da sayılar veya soru hafiften değiştirilerek sorulabilir mi?

MEB'de okullarda aynı kazanımla soru hazırlıyorlar ve çoğu zaman neredeyse aynı soruları değerlerini değiştirerek soruyorlar ancak öğretmenlerin o kazanım ile ilgili daha zor sorular sorarsa bilemem🙂

Merhaba, iyi sosyaller :) yarın MEB'in yapacağı matematik ortak sınavı örnek sorularına bakıyordum. Merak ettiğim bir şey var; bu sorular gerçekte sorulacaklara ne kadar benzer olabilir? Ya da sayılar veya soru hafiften değiştirilerek sorulabilir mi?

Edebiyat sınavında örnek ile alakasız bir kağıt sundular bugün. Ama bence matematik aynı soru tiplerine içerir ama biraz daha sorudaki karakterleri ve değerleri değiştirererk sunabilir.

Edebiyat sınavında örnek ile alakasız bir kağıt sundular bugün. Ama bence matematik aynı soru tiplerine içerir ama biraz daha sorudaki karakterleri ve değerleri değiştirererk sunabilir.
Edebiyat gerçekten alakasızdı hocam, boşa çalıştım gibi.

Edebiyat gerçekten alakasızdı hocam, boşa çalıştım gibi.

Edebiyat çalışacaım zamanı matematiğe harcasaydım şu an çaresiz çaresiz buralarda gezinmezdim.

Edebiyat çalışacaım zamanı matematiğe harcasaydım şu an çaresiz çaresiz buralarda gezinmezdim.
Ben 1 hafta önce matematiğe çerez diyordum, sadece 1 hafta çözmedim. Şuanda zor geliyor maalesef

Technopat Haberler

Geri
Yukarı