MEB onayladı! Yeni ders 'adabımuaşeret'

Çok gereksiz ders var hocam onları kaldırıp matematik tarih coğrafya yabancı dil ve inkilap öğretseler yeterli.
Bence teknoloji tasarım, seçmeli dersler gereksiz.

Söyle kardeşim söyle gerçekten çok gereksiz dersler var kaldırılmalı en temel dersler kalmalı matematik gibi coğrafya yabancı dil ve inkilap.

Bence gereksiz değil, terbiye öğrenir geleceğin velileri.
Haşa hocam adabimuaseret'e gereksiz demedim iyi okuyun yazımı gereksiz bazı derslere lafım.

Sizi bilmem, ama biz o dersi 1 sene gördük ve güzdi tasarım yapmayı vs öğretmesi iyiydi.

Haşa hocam adabimuaseret'e gereksiz demedim iyi okuyun yazımı gereksiz bazı derslere lafım.

Ben liseyi meslekde okudum 2 sene gördük matematiği 11. sınıfta, 12. sınıfta matematik görmedik.

Bizim okulda İnkılap Tarihi ile Beden Eğitimi, Seçmeli Spor, Teknoloji Tasarım derslerinin ders sayısı aynı. Seçmeli şehrimiz ile 4 saate oluyor. Bence o kadar konu için çok az bir süre. Deneme oldu, kaç konu işlemediğimiz çıktı. Bir de hoca hızlı hızlı geçiyor. Nedir bu halimiz?

Sizi bilmem, ama biz o dersi 1 sene gördük ve güzdi tasarım yapmayı vs öğretmesi iyiydi.
Hocam serbest bırakıyorlar bizi, herkes hoş boş konuşuyor.

Ben liseyi meslekde okudum 2 sene gördük matematiği 11. sınıfta, 12. sınıfta matematik görmedik.
Yanlış işte hocam en temel şeyler nelerdir? Yazı yazma ve okuma ilköğretimde sürekli bunların üzerinde durulmalı Ortaokul'dan liseye kadar matematik yabancı dil coğrafya ve inkilap belki Fransızca ve italyanca da eklenebilir.

Üniversite'de işe bölümüne göre dersler atıyorum polis veya doktor insan vücüdü ve kan atar damar vs polis işe silahın ağırlığı ve güvenlik öğretilmeli geçin şu saçma dersleri.

Doktorun veya polisin ne işine yarayacak ileride saçma dersler onlar sadece dediğim gibi silahın ağırlığı güvenlik doktor'sa insan atar damar kan alma insan vücüdü filan öğretilmeli geçin şu abuk sabuk dersleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…