Ben 9. sınıfım ve zorunlu seçmeli ders altında Adab-ı Muaşeret zaten görüyoruz. Açıkcası dersin amacı bence güzel ama sınavı olması saçma. Ve öğrenciler ne kadar bunu öğrenir o da ayrı bir konu.Bence MEB son zamanlarda çok iyi kararlar alıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kaynak:MEB onayladı: Ortaokullara 'görgü kuralları ve nezaket', liselere 'adabımuaşeret' dersi geliyor.
Ben 9. sınıfım ve zorunlu seçmeli ders altında Adab-ı Muaşeret zaten görüyoruz. Açıkçası dersin amacı bence güzel ama sınavı olması saçma. Ve öğrenciler ne kadar bunu öğrenir o da ayrı bir konu.
İsmi çok saçma geldi. Görgü ve nezaket kuralları diye direk deselerdi daha iyi olurdu. Adabımuaşeret ne?
Hayır, belirtmek istediğim o değil, ben öğrencilerin durumundan bahsettim.Öğrenci öğrenmez diye, öğretmesinler mi?
Hayır, belirtmek istediğim o değil, ben öğrencilerin durumundan bahsettim.
Bence MEB son zamanlarda çok iyi kararlar alıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kaynak:MEB onayladı: Ortaokullara 'görgü kuralları ve nezaket', liselere 'adabımuaşeret' dersi geliyor.
Bence gereksiz değil, terbiye öğrenir geleceğin velileri.
Teknoloji Tasarım derslerinde stresimi atıyorum. Aynı zamanda el becerisi geliştiriyor. Seçmeli ders olmalı, kalkmamalı.Bence teknoloji tasarım, seçmeli dersler gereksiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.