Meb Samsung Tablet

erbil25

Hectopat
Makaleler
2
İyi günler elimde olan bir sıkıntıyı çözmek için sizin yardımınıza ihtiyacım var. Tabletim meb tarafından verilen ancak ihaleyi samsung bıraktığı için tabletlerle ilgilenilmez oldu artık ders bile işlenmiyor. Tablet 3.2 honeycomb android yazılımına sahip. Bu tablette recovery mod açılmıyor sadece download mode açılıyor ve download mode dizinindeyken bilgisayardan yazılım yani rom veya root yüklemeye çalışınca tablette "invalid binary signature" hatasını alıyorum. Yazılım için odin kullandım ve telefoncuyada verdim orjinal box kullandıgını söylüyor yine olmamış. Root içinde unlock root gibi 2 3 tane program kullandım. Recovery de yükleyemiyorum. Şu işten düzgün anlayan biri var mı?

Evet o menüye girdim fakat direkt downloading'e giriyor. Başka bir işlem olmuyor. Yoksa restart atmayı biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reset yeri var mı ? İğnenin girebileceği yer kadar küçük bir delik olması lazım. Oradan reset dene birde. İnşaALLAH olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…