MEB sertifikasını Android cihaza yüklemek

Nakahella

Kilopat
Makaleler
2
Okullarda MEB'e ait internete bağlandıktan sonra sitelere girebilmek için “fatihca” isminde bir sertifikayı sertifika.meb.gov.tr adresinden indirip kurmak gerekiyor. Bilgisayarımda bu işlemi kolayca yaptım ve tüm sitelere giriyor artık ama Samsung M33 cihazımda sertifika kurulamıyor. Ayarlardan sertifika kurma işlemi yapacağımda ca veya Wi-Fi sertifikası olarak kurabiliyorum ama “vpn ve uygulama kullanıcı sertifikası” adımından yapmak gerekiyor, telefon izin vermiyor.

“Sertifika yüklenemiyor.
Bu dosya bir VPN veya uygulama sertifikası olarak kullanılamaz.”
Hatası veriyor. Çözümü nedir acaba? Bu hatadan dolayı, Wi-Fi bağlantısı sağlayabilsem bile YouTube gibi sitelere giremiyorum, normalde girilebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okullarda MEB'e ait internete bağlandıktan sonra sitelere girebilmek için “fatihca” isminde bir sertifikayı sertifika.meb.gov.tr adresinden indirip kurmak gerekiyor. Bilgisayarımda bu işlemi kolayca yaptım ve tüm sitelere giriyor artık ama Samsung M33 cihazımda sertifika kurulamıyor. Ayarlardan sertifika kurma işlemi yapacağımda ca veya Wi-Fi sertifikası olarak kurabiliyorum ama “vpn ve uygulama kullanıcı sertifikası” adımından yapmak gerekiyor, telefon izin vermiyor.

“Sertifika yüklenemiyor.
Hatası veriyor. Çözümü nedir acaba? Bu hatadan dolayı, Wi-Fi bağlantısı sağlayabilsem bile YouTube gibi sitelere giremiyorum, normalde girilebiliyor.

Buyurun dener misiniz?
Ayrıca MEB'de sorun var gibi 10S de kabul etmiyor.

Hocam :D yazıda o kadar şey yazmışım sizce bu siteye girmemiş olabilir miyim? Sertifika zaten bu siteden yükleniyor. Yazıda da bahsettiğim gibi "VPN ve uygulamalar" seçince telefonda sorun çıkıyor yapmıyor işte. Sorunun kaynağı bu.

Evet bir de benim yaptığım gibi VPN olarak değil de başka sertifika olaraj yükler misiniz?

Hocam bir yolunu bulduysanız bana da söyler misiniz?

“Sertifika yüklenemiyor.
hocam bir yolunu bulabildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı