MEB Tabletleri Ne Zaman Dağıtılacak?

Bize Kasım'ın sonlarında vermişlerdi. Yani 1. sınavlar bittikten bir hafta sonra. Ama hiç beklentini yüksek tutma çünkü verdikleri tablet çok işe yaramıyor gibi. Yani en azından bizim okulda 500 kişiden en fazla 5 kişi kullanıyordur tableti. Onu da kırdırarak kullanıyorlar zaten.

Bize Kasım'ın sonlarında vermişlerdi. Yani 1. sınavlar bittikten bir hafta sonra. Ama hiç beklentini yüksek tutma çünkü verdikleri tablet çok işe yaramıyor gibi. Yani en azından bizim okulda 500 kişiden en fazla 5 kişi kullanıyordur tableti. Onu da kırdırarak kullanıyorlar zaten.
Root atmak yasak mı?

Bildiğim kadarıyla yasak değil. Ama arızalanırsa servis ücretini sen ödemek zorunda kalıyorsun. Gerçi bazı hocalar yasak, cezası var der ama çok da iyi bilmiyorum olayı. Ben aldım ama 1 kere açtım bir daha kullanmadım. Kutusunda duruyor 2 seneden beridir. Bu tabletleri geri istiyorlarmış öyle dediler. O zaman da sıkıntı olacağını pek zannetmiyorum.

Bildiğim kadarıyla yasak değil. Ama arızalanırsa servis ücretini sen ödemek zorunda kalıyorsun. Gerçi bazı hocalar yasak, cezası var der ama çok da iyi bilmiyorum olayı. Ben aldım ama 1 kere açtım bir daha kullanmadım. Kutusunda duruyor 2 seneden beridir. Bu tabletleri geri istiyorlarmış öyle dediler. O zaman da sıkıntı olacağını pek zannetmiyorum.
Ben geri istemiyorlar diye duyuyorum hep. Geçen gün perşembe günü konferans salonunda tabletleri amacı dışında kullanmak yasak falan diye konuşmuştu hocanın birisi. Oyun oynamak gibi. Ben sadece ekranın büyüklüğünden film izlemek için iyidir diye düşünmüştüm. Sonuçta 10'' ekranı falan var. Film falan izlenmez mi?

Root atmak disiplin suçu. Geçen yıl dağıtılan tabletlerde Google Play ve tarayıcı mevcuttu, f@tih ağından olmadığı sürece istediğiniz filmi izleyebilirsiniz, istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz. Orta seviye bir tablet, Vainglory gibi grafikleri çok iyi oyunlarda bile oldukça yüksek performans gösteriyor.

Root atmak disiplin suçu. Geçen yıl dağıtılan tabletlerde Google Play ve tarayıcı mevcuttu, f@tih ağından olmadığı sürece istediğiniz filmi izleyebilirsiniz, istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz. Orta seviye bir tablet, Vainglory gibi grafikleri çok iyi oyunlarda bile oldukça yüksek performans gösteriyor.
Bunun yanında Gta Sanandreas gibi oyunları arada ufak kasmalarla iyi bir şekilde çalıştırabiliyor. Youtube'de bir kaç videosuna göz attım. Yalnız disiplin suçu derken sürekli tabletleri mi kontrol ediyorlar tam anlamadım?

Bu arada geçen yıl dağıtılan tabletlerde Google Play falan yokmuş. Sadece Eba ve Eba'nın ilgili olduğu dosyalar varmış.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı