Play storede hesap açınca düzeliyor.Sorunu çözebilen var mı bugün bütün telefoncu ve bilgisayarcıları gezdim ancak o tableti yapamayız dediler model numarası x207
Bugün dağıttılar hiçbir oyun vs. yüklenmiyor. Bir de izliyormuş MEB tableti. IMEI'sini kaldırmam gerekiyorum sanırım pek bir bilgim yok. Tableti nasıl normal hale getiririm?
Girmez merak etmeyin, akrabam sınıfta tanesinden 5 TL alarak root atıyorduBaşım belaya girer mi? Girmezse atarım.
Girmez merak etmeyin, akrabam sınıfta tanesinden 5 TL atarak root atıyordu.
 ama hocaya falan söylerler yapınca, sıkıntı. O zaman yapayım bir de bunu yapınca garantisi gidiyormuş doğru mu?
ama hocaya falan söylerler yapınca, sıkıntı. O zaman yapayım bir de bunu yapınca garantisi gidiyormuş doğru mu?Aslında ben de yapardımama hocaya falan söylerler yapınca, sıkıntı.
O tabletlerin garantisi var mı ki?Aslında ben de yapardımama hocaya falan söylerler yapınca, sıkıntı. O zaman yapayım bir de bunu yapınca garantisi gidiyormuş doğru mu?
Hocam Android sürümü nedir?
13 imiş.
Root atıldığı zaman normal tablet olarak kullanabiliyorsunuz, fakat root bozulursa veya attığınız fark edilirse kınama alırsınız.
O tabletlerin garantisi var mı ki?
Neeyyy... Hocam Custom ROM mu attınız?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.