Kitap Mecburiyet kitabı Amazon Prime ile 12,75 TL

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Stefan Zweig tarafından kaleme alınan Mecburiyet kitabı askere alınmamak için İsviçre'ye kaçan bir ressam olan Ferdinand'ın yaşadığı psikolojik bunalımları konu alır.

Kaliteli bir kitaptır, tavsiye ederim okumanızı.
Kitap 56 sayfa uzunluğunda olduğu için hemen bitirebilirsiniz. 56 sayfa olduğuna bakmayın. 56 sayfa içerisinde güzel bir hikaye sığdırmış yazar.

Fiyatına gelirsek bedava diyebiliriz :)

Sipariş verdim, teşekkürler.
IMG_20231229_212748.jpg

Hayatımda nadiren kitap okuyorum. Sizce başlamalı mıyım? Bu Amazon'daki kitaplardan sonra daha da okuyasım geldi.

1.5 ekmek parasına kitap, daha ne olsun? Stefan Zweig ve modern klasikler serisi. Herkese iyi okumalar.

Hayatımda nadiren kitap okuyorum. Sizce başlamalı mıyım? Bu Amazon'daki kitaplardan sonra daha da okuyasım geldi.
Okumak öyle bir şey ki öğrendikçe daha önce neden okumadım diye üzülüyorsun. Okumayanları ikna etmeye çalışıyorsun ama seni asla anlamıyorlar, anlatamıyorsun.
Kitap okumaya başlamak ilk başta yoğun efor gerektirir ancak zaman geçtikçe alışırsın, keyif alırsın ve hangi türlerden-yazarlardan hoşlandığını öğrenmeye başlarsın. Kitap okumaya tabii ki de başlamalısın.
Stefan Zweig'ın kitapları genelde basit kitaplardır. Yani okuyucuyu yormaz. Okumaya alışmak için Zweig'ın kısa ve etkileyici kitapları yararlı olabilir.

Okumak öyle bir şey ki öğrendikçe daha önce neden okumadım diye üzülüyorsun. Okumayanları ikna etmeye çalışıyorsun ama seni asla anlamıyorlar, anlatamıyorsun.
Kitap okumaya başlamak ilk başta yoğun efor gerektirir ancak zaman geçtikçe alışırsın, keyif alırsın ve hangi türlerden-yazarlardan hoşlandığını öğrenmeye başlarsın. Kitap okumaya tabii ki de başlamalısın.
Stefan Zweig'ın kitapları genelde basit kitaplardır. Yani okuyucuyu yormaz. Okumaya alışmak için Zweig'ın kısa ve etkileyici kitapları yararlı olabilir.
Sipariş verdim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı