Steam > Medal of Honor Airborne > Yerel Dosyalar > Yerel Dosyaları Göster
Açılan pencereden ilk olarak UnrealEngine3, daha sonra da Binaries klasörüne girin. MOHA.exe > sağ tık > Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur) ile masaüstüne bir kısayol oluşturun. Gelen kısayolun özelliklerinden Hedef'i bu şekilde değiştirin:
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\MOHA.exe" dxlevel81
Oyunu bu kısayoldan çalıştırın. Oldu da çalışmadı, kısayolun özelliklerindeki Uyumluluk sekmesine girip Uyumluluk Modu'nu Windows XP (Service Pack 3) olarak değiştirin.
Steam > medal of Honor airborne > yerel dosyalar > yerel dosyaları göster.
Açılan pencereden ilk olarak unrealengine3, daha sonra da binaries klasörüne girin. MOHA.exe > sağ tık > gönder > masaüstü (kısayol oluştur) ile masaüstüne bir kısayol oluşturun. Gelen kısayolun özelliklerinden Hedef'i bu şekilde değiştirin:
"C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\MOHA.exe" dxlevel81.
Oyunu bu kısayoldan çalıştırın. Oldu da çalışmadı, kısayolun özelliklerindeki uyumluluk sekmesine girip uyumluluk Modu'nu Windows XP (service pack 3) olarak değiştirin.
Hocam konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum ama dürüst olayım oyunu korsan indirdim çünkü oyunu alacak kredi kartım yok bu hata için ne yapacağım ?