Medal of Honor Airborne: ''The video card you are running is not supported.'' Hatası

Atalay İnan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba birkaç gün önce aldıgım, Medal Of Honor Airborne oyunu The video card you are runnnig is not supported. Hatası yüzünden açılmıyor.
  • CPU Türü: Mobile DualCore İntel Core i5-3230M, 2600 MHz (26 x 100)
  • Anakart Adı: Acer Aspire V3-571G
  • Görüntü Bağdaştırıcısı: İntel (R) HD Graphics 4000 (2176 MB)
  • Monitör: Chi Mei N156B6-L0B [15.6'' LCD]
Hangi özellikleri yazmam gerektiğini bilemediğimden bunları yazdım. Çözümü nedir bunun ?
İşletim Sistemi Windows 10 bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Steam > Medal of Honor Airborne > Yerel Dosyalar > Yerel Dosyaları Göster
  2. Açılan pencereden ilk olarak UnrealEngine3, daha sonra da Binaries klasörüne girin. MOHA.exe > sağ tık > Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur) ile masaüstüne bir kısayol oluşturun. Gelen kısayolun özelliklerinden Hedef'i bu şekilde değiştirin:

"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\MOHA.exe" dxlevel81

3. Oyunu bu kısayoldan çalıştırın. Oldu da çalışmadı, kısayolun özelliklerindeki Uyumluluk sekmesine girip Uyumluluk Modu'nu Windows XP (Service Pack 3) olarak değiştirin.

Artı -1 Eksi

Hocam konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum ama dürüst olayım oyunu korsan indirdim çünkü oyunu alacak kredi kartım yok bu hata için ne yapacağım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…