Medeniyet kurma oyunu önerisi

Ziya Tolga

Kilopat
Katılım
15 Ekim 2016
Mesajlar
1.111
Makaleler
1
Çözümler
6
Merhaba arkadaşlar. Vakit geçirebileceğim ve uzun soluklu olan bir oyun arıyorum. Aradığım oyun medeniyet kurma üzerine. Oyun ile ilgili beklentilerimi belirtmek isterim. Tropico serisi hariç önerirseniz sevinirim.

Küçük bir medeniyet şeklinde başlayıp çeşitli kaynaklar bularak ve bunları işleyerek ilerlemek (Age of Empires 2 gibi), bu doğrultuda ülkenin ekonomik durumunu kontrol altında tutmak. Savaş ile değil genellikle ticari olarak gelişim sağlanan multiplayer bir oyun arıyorum. Oyun tavsiyesi Türkçe dil destekli olursa tercih sebebidir ama hayati durum değil.
 
Medeniyet değil de Grand strateji var aklımda Hearts of Iron 4 oynamayı öğrenirsen çok iyi son güncelleme ve DLC'lerle Türkiye'de eklendi zaten mod desteği var internetten TR yama yükleyebilirsin.

Önerim o indirimde 15-30 TL olur (DLC'ler dahil değil)
 
Genel olarak Anno oyunlarına bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Teşekkürler hepinize.

@Kanatsız Kuş @Paprikka Civilization serisine bakacağım.

@26318 Anno serisi için oyunun detayına çok vakit ayırmak gerektiğini okudum birkaç yerde. Öğrenene kadar canınız sıkılabilir şeklinde yazılar vardı. Sizin yorumunuz nedir acaba?

@ktysa HOI4 bir aralar bakmıştım. Maalesef o oyuna pek ısınamadım. 🙂

Bu oyunlar gibi daha çok MMORPG gibi ilerlemeli ve online tarafı daha ağır basan önerileriniz var mıdır acaba?
 
Bu tarz şehir geliştirme oyunlarının hepsine kafa patlatmanız gerekiyor. Zaten oyunun keyfi burada çıkıyor. MMORPG tarzı bir oyun arıyorsan, ESO öneririm. İçerisindeki ev kurma sistemi filan baya iyidir.
 
Wot blitz başladım bırakamadım oyunu Steam'den yükleyebilirsin telefondanda oynayabilirsin P2W değil diyorlar ama bence P2W gene de iyi oynarsan keyfini çıkarırsın😊
 
Civilization VI tam bir medeniyet kurma oyunu. Ayrı olarak Türkçe yaması var.
Sid Meier’s Civilization® VI Oyununu aldım ve indirmeye başladım şu anda. Fiyat pahalı olduğu için "Platinum Edition" alamadım. Bir eksiklik hissedeceğim noktalar var mı acaba.?

aaaaaAlıntısı.PNG
 

Geri
Yukarı