Gainward sanırım sistemdeki kart. Biraz fazla ısınıyor Gainward markasının kartları ama bu 2-3 derece falan fark ediyor. İşlemci mükemmel i5 14. nesil. RAM ve SSD düşük geldi. Monitor AOC kalitelidir. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Seçtiğin monitör IPS monitör. Ghosting yaratmaz. 180 Hz güzel. Ama hikayeli diyorsan tavsiyem 27 inç IPS modellere yönelebilirsin. İyi performans alırsın bir de hafızayı 16'dan 32'ye çekersen mis gibi olur.
Evet kasası bu Twisted Minds TM-210XL-P1 KP650P 4x12Cm RGB Fan 650W Mesh Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com pek bilinen bir şey değil
SSD'yi arttıracağım hocam ama RAM'i daha sonra takviye yaparım muhtemelen.
Kasayı Cougar MX220 650W yapsam nasıl olur?
Peki hocam 5k farka bu sistem değer mi ?Güzel olur. 5060 için 650W gayet yeterli. SSD ve RAM'i hallettikten sonra sizi uzun süre götürecek bir sistem.
Peki hocam 5K farka bu sistem değer mi?
![]()
Meder Gold | Intel i5-14600K | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam ben Meder Prime'ı özelleştir kısmından, SSD'yi 1TB, RAM'i 24 GB yapıp, üstüne kasayı Cougar 650W yaptım bir de işlemci soğutucuyu Evercool CS-120 Rainbow RGB 12cm AM5- yaptım. AOC 24G4Xe monitör ekledim. Fiyat 36 bin TL oldu yaklaşık. Eğer bu sistemde değiştirmek istediğiniz bir şey yoksa ve monitörünüz varsa bence daha mantıklı.
Peki hocam 5K farka bu sistem değer mi?
![]()
Meder Gold | Intel i5-14600K | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Kesinlikle değer Vram farkı ve saf güç farkı olarak 9060 XT daha önde.Peki hocam 5k farka bu sistem değer mi ?
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.