Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 28 Mart 2023 #11 OguzWick dedi: Dediğim gibi BIOS'ta USB'yi secemiyorum. USB ile baslatamiyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük olasıkl ile USB belleği hatalı hazırladın veya BIOS ayarların hatalı. ISO dosyasını bu şekilde yazdırın.
OguzWick dedi: Dediğim gibi BIOS'ta USB'yi secemiyorum. USB ile baslatamiyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük olasıkl ile USB belleği hatalı hazırladın veya BIOS ayarların hatalı. ISO dosyasını bu şekilde yazdırın.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #12 OguzWick dedi: Ben sürekli GPT yükledim BIOS'um eski olduğu için hiç MBR denemedim. Genişletmek için tıkla... BIOS eski olduğu için MBR yüklenmeli. GPT UEFI içindir.
OguzWick dedi: Ben sürekli GPT yükledim BIOS'um eski olduğu için hiç MBR denemedim. Genişletmek için tıkla... BIOS eski olduğu için MBR yüklenmeli. GPT UEFI içindir.
OguzWick Centipat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #13 Kullanıcı311 dedi: BIOS eski olduğu için MBR yüklenmeli. GPT UEFI içindir. Genişletmek için tıkla... Pardon MBR yüklemişim zaten BIOS(ya da UEFI-csm) yazıyordu bende de. BIOS ayar videosu da bulamıyorum. Benim ayarlarla örtüşmüyor internetteki videolar. Son düzenleme: 28 Mart 2023
Kullanıcı311 dedi: BIOS eski olduğu için MBR yüklenmeli. GPT UEFI içindir. Genişletmek için tıkla... Pardon MBR yüklemişim zaten BIOS(ya da UEFI-csm) yazıyordu bende de. BIOS ayar videosu da bulamıyorum. Benim ayarlarla örtüşmüyor internetteki videolar.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 29 Mart 2023 #14 OguzWick dedi: biostan format atamıyorum kurulum ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz 32 bit ve siz 64 bit bir uygulamayı başlatmaya çalışıyorsunuz. yazdırıp boot etmeyi deneyin.
OguzWick dedi: biostan format atamıyorum kurulum ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz 32 bit ve siz 64 bit bir uygulamayı başlatmaya çalışıyorsunuz. yazdırıp boot etmeyi deneyin.
OguzWick Centipat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #15 EkmekArasıRam dedi: Sisteminiz 32 bit ve siz 64 bit bir uygulamayı başlatmaya çalışıyorsunuz. yazdırıp boot etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 64 bit yükledim Microsoft'un sitesinden, neyi yazdırıp boot edicem. 32 bit mi indirmem lazımn 64 bite format atmak için
EkmekArasıRam dedi: Sisteminiz 32 bit ve siz 64 bit bir uygulamayı başlatmaya çalışıyorsunuz. yazdırıp boot etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 64 bit yükledim Microsoft'un sitesinden, neyi yazdırıp boot edicem. 32 bit mi indirmem lazımn 64 bite format atmak için
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #16 OguzWick dedi: 64 Bit yükledim Microsoft'un sitesinden, neyi yazdırıp boot edeceğim. 32 Bit mi indirmem lazımn 64 Bit'e format atmak için. Genişletmek için tıkla... 64 Bit.
OguzWick dedi: 64 Bit yükledim Microsoft'un sitesinden, neyi yazdırıp boot edeceğim. 32 Bit mi indirmem lazımn 64 Bit'e format atmak için. Genişletmek için tıkla... 64 Bit.