Media Creation Tool ile iki mimaride ISO dosyalarını tek flaşa yazdırmak

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Değerli forum üyeleri; Atom işlemcili bilgisayarımıza 32 Bit formatı attıktan sonra Media Creation Tool aklıma geldi. Bu programı kullanmadım daha çok Rufus ile yazdım format flaşlarımı.

Aynı anda 32 Bit ile 64 Bit mimarilerini yazdırılabildiğini öğrendim. Bu araç ile dosyaları indirirsek çok uzun sürecektir.
Elimde hem 32 hem de 64 Bit ISO dosyaları var. Peki bunları aynı flaşa yazdırabilir miyiz Media Creation Tool ile?

Yani elimizdeki ISO dosyalarını tek bir flaşta birleştirebiliyor muyuz?
@Recep Baltaş yardımcı olma imkanınız var mıdır?

Son düzenleme:
Değerli forum üyeleri; atom işlemcili bilgisayarımıza 32 Bit formatı attıktan sonra Media Creation Tool aklıma geldi. Bu programı kullanmadım daha çok Rufus ile yazdım format flaşlarımı.

Aynı anda 32 Bit ile 64 Bit mimarilerini yazdırılabildiğini öğrendim. Bu araç ile dosyaları indirirsek çok uzun sürecektir.
Elimde hem 32 hem de 64 Bit ISO dosyaları var. Peki bunları aynı flaşa yazdırabilir miyiz Media Creation Tool ile?

Yani elimizdeki ISO dosyalarını tek bir flaşta birleştirebiliyor muyuz?

İşlemci mimarisini sorarken her ikisini ni seçersen hem 32 Bit hem de 64 Bit tek ISO olur onu da USB'ye yazdırırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı