MediaCreationTool ile Windows 10 Kurulumu

ThrustRS

Megapat
Daha fazla  
HDD'yi sıfırlayıp SSD'ye Windows 10 kurmak istiyorum fakat Microsoft'un sitesinden tam olarak bir ISO dosyası indiremiyorum. İndirdiklerim RAR içinde setup dosyaları ile geliyor ve Rufus hata veriyor. USB'ye MediaCreationTool ile kurduğum dosyalar ile direkt Windows 10 yükleyebiliyor muyum artık?

Son düzenleyen: Moderatör:
İSO olarak indirmek istiyorsan burdan indir.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Ben tekrar indirmek istemiyorum o kurulum dosyalarını USB belleğe yazmak ve kurulum yapmak istiyorum dersen eğer, komut satırını yönetici olarak çalıştırıp USB belleği hazırlaman gerekir.

• CMD'yi yönetici olarak çalıştır
  • List Disk
  • Sel Disk X ( bu X kısmı senin USB belleğin hangisi ise o olacak)
  • Clean
  • Create Partition Primary
  • Format fs=fat32 quick
  • Active
  • Assing
  • Exit
Sonra bu USB belleğe o kurulum dosyalarını kopyalayıp kuruluma geçebilirsin.

İSO olarak indirmek istiyorsan burdan indir.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Ben tekrar indirmek istemiyorum o kurulum dosyalarını USB belleğe yazmak ve kurulum yapmak istiyorum dersen eğer, komut satırını yönetici olarak çalıştırıp USB belleği hazırlaman gerekir.

• CMD'yi yönetici olarak çalıştır
  • List Disk
  • Sel Disk X ( bu X kısmı senin USB belleğin hangisi ise o olacak)
  • Clean
  • Create Partition Primary
  • Format fs=fat32 quick
  • Active
  • Assing
  • Exit
Sonra bu USB belleğe o kurulum dosyalarını kopyalayıp kuruluma geçebilirsin.
CMD'de tam olarak ne yapacağımı anlayamadım. Rufus'tan birkaç defa denediğimde "DD Yansıma
C:\Windows\explorer.exe (r)" hatası alıyorum.

@ThrustRS

USB belleği bilgisayarına takıyorsun ve üstte verdiğim şekilde yapıyorsun. Sonra dediğim gibi kurulum dosyalarını o USB belleğin içine atıyorsun kuruluma geçiyorsun. Ya da yine üstte verdiğim link'den Windows 10'u İSO olarak indiriyorsun hiç bunlara gerek kalmıyor.

@ThrustRS

USB belleği bilgisayarına takıyorsun ve üstte verdiğim şekilde yapıyorsun. Sonra dediğim gibi kurulum dosyalarını o USB belleğin içine atıyorsun kuruluma geçiyorsun. Ya da yine üstte verdiğim link'den Windows 10'u İSO olarak indiriyorsun hiç bunlara gerek kalmıyor.
Mega'da kota sınırı var, yükleyemiyorum. Verdiğiniz komutları yazdım fakat yine aynı hatayı alıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı