Steam Türk oyuncuları kısıtlayıp Türkçe getirmiyor

SONSUZYTB

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar yıllardır Steam'de oyun satın alıyoruz lakin her yapılan oyunda Türkçe desteği bulunmuyor, Steam Türk oyuncuları sanırsam kısıtlıyor. CS2'de haritalarda gördüğümüz gibi bazı videolardan da görüyoruz değişik şeyler yapılıyor. Talep de oluşturduğumuz halde önem de verilmiyor. Haliyle dolar fırlamış, bir oyun 1 bin liradan aşağı yok. Sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam steam Türkçe zaten. Ayrıca tl olsa birim aynı kalmayacak tl fiyatını göreceğiz. Oyunların pahalı olmasının steamle bir alakası yok.

Muhabbeti anlamadınız oyunlar pahalı zaten oyunlar için Türkçe destek sunulmuyor bak şimdi İngilizce ana dil Portekiz İspanya Japonya Çin ayrı destek sunuluyor Türkçe yapılmıyor call of duty serisi assassins Creed gibi yada gt5

Muhabbeti anlamadınız oyunlar pahalı zaten oyunlar için Türkçe destek sunulmuyor bak şimdi İngilizce ana dil Portekiz İspanya Japonya Çin ayrı destek sunuluyor Türkçe yapılmıyor Call of Duty serisi Assassin's Creed gibi ya da GT5.

CS'nin Türkiye'de büyük bir kitlesi olmasına rağmen Türkçe dil desteği olmaması garip gerçekten de.

Merhabalar bende bir oyun geliştiricisiyim ve Steam Türkiye'deki oyun yayıncıları dan ekstra yüzde 10 komisyon kesiyor. Bu da Türk oyun gelistiricilerinin daha az kazanmasına sebep oluyor.

Muhabbeti anlamadınız oyunlar pahalı zaten oyunlar için Türkçe destek sunulmuyor bak şimdi İngilizce ana dil Portekiz İspanya Japonya Çin ayrı destek sunuluyor Türkçe yapılmıyor call of duty serisi assassins Creed gibi yada gt5
Hocam valve'ın yaptıgı oyunlar eyvallah tamam ama gta için rockstar'ı suçlamalıyız.

CS2 CSGo gibi değil mermi gitmiyor sağ sola kaçıyor valve aldı başını gidiyor büyük oyun büyük hatalar doğurur sonuç elde var hileler

Bunun suçlusu ne zamandan beri Steam oldu? Rockstar, Ubisoft ve bunun gibi şirketler Türkçe getirmiyorsa suçlu onlar. Steam ne alaka? Steam desteği, Türkçe diline destek olmuyor tarzı bir şey söylerseniz burada da haksızsınız. Steam desteği ben her zaman Türkçe olarak kullanıyorum. Talep açtığımda Türkçe yazıyorum ve anlıyorlar, yanıt veriyorlar.

CS'nin Türkiye'de büyük bir kitlesi olmasına rağmen Türkçe dil desteği olmaması garip gerçekten de.
CS 2'nin Türkçe dil desteği var ne kadar gerekli olmasa da.

Son düzenleme:
Bunun suçlusu ne zamandan beri Steam oldu? Rockstar, Ubisoft ve bunun gibi şirketler Türkçe getirmiyorsa suçlu onlar. Steam ne alaka? Steam desteğin Türkçe diline destek olmuyor tarzı bir şey söylerseniz burada da haksızsınız. Steam desteği ben her zaman Türkçe olarak kullanıyorum. Talep açtığımda Türkçe yazıyorum ve anlıyorlar yanıt veriyorlar.

CS 2'nin Türkçe dil desteği var ne kadar gerekli olmasa da.
17 Yıldır oyuncuyum emin ol kimin suçlu olduğunu iyi bilirim Steam olmasa oyunu nereye piyasaya koyacaklar hayatında hiçmi alış veriş pazarlamaya girmedin oyun orda şurda 700 800 liraysa steamde 3 bin lira aslında oyunun değeri düşük Steam piyasaya kendi payıyla öne sürüyor sen neyden bahsediyorsun yurt dışında yaşayanlara koymaz 2 3 kuruş Türkiye'de yaşıyorsan Steam masum diyemezsin okadar binlerce insan haksız sen mi haklısın mantıksızsın yaşına veriyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı