MediaMark kasko sigortası müşteri hatası diyor

Ayse İstanbul

Yoctopat
Daha fazla  
28.01.2022'de aldığım Akıllı telefona için satın aldığım kasko sigortasını iptal/iade talebimi bildirmek için mağazaya gittim an itibarıyla 13.gün önce satılan bu hizmetin iade edilemeyeceğini söylüyorlar, üründen faydalanmadım ve yasal iade süresi içindeyim. Uzulerek öğrendim ki satış personeli müşteriyi kasko hizmetini satarken ve tanıtırken bariz bir şekilde yanıltıyor, ürünü satmaya ikna edince sözleşme imzalanıyor ve okunmadan imzalanan sözleşmede zaten çok açıklayıcı olmamakla birlikte sanıldığı kadar faydalı bir şey değil. Urunu aldıktan 13 gün sonra Eşimin aynı mağazadan 2 yıllık 4.500 TL'lik + kaskolu telefonu için perte çıktı 800 TL para ödeyeceğiz cevabı bu iadeyi istememin en büyük sebebi, Resmen müşteriyi yanıltmaya güdülenmiş personel ve mağaza yönetimi, iş ahlakı ve etik Problemi olan bir şirket, mağduriyetimiz karşısında en eline sözleşmeyi alıp gitti istediğin yere şikayet et pişkinligi, uzak durun dikkat edin yanınızda avukat olmadan bu mağazadan alışveriş etmeyin, çok güzel kandırıyorlar çözüm sağlamıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigorta sözleşmesinin iptali için yazılı başvuru yapacaksınız (hem satıcıya hem de sigorta firmasına mail atın), kabul edilmediği takdirde Hakem Heyeti'ne başvurursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı