Öncelikle manyetiğin üstün bir yanı olmadığını bilmenizi isterim mekanik yalıtım ve hissiyat açısından çok daha üstündür. Ben iki taraftan da önerimi yapayım gerisi size kalmış.
Mekanik mecmonkeyde keymo kodu var kullanmayı unutmayın.
ND75i kendim kullanıyorum önerimdir.
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.
mecmonkey.com
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.
mecmonkey.com
Furycube F75 Pro Klavyeler Mec Monkey Güvencesiyle Türkiye'de!
mecmonkey.com
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Manyetik.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Çalışırken değiştirilebilir Hall Effect anahtarlarla donatılmış EPOMAKER HE75 manyetik klavye benzersiz hassasiyet ve kontrol sağlar.
www.gaming.gen.tr
Tam tuş hareketinde eşsiz 0,001 mm çalıştırma hassasiyeti deneyimleyin. Oyun tarzınıza ve oyun gereksinimlerinize göre ince ayar yapın.
www.gaming.gen.tr