MediaMarkt Cloud 2 iadeye karşı THH'ye başvurulur mu?

MediaMarkt'ın müşteri hizmetleri ile Şikayetvar taleplerine bakan müşteri hizmetleri ayrı. Şikayetvar üzerinden şikayet açın hocam.

Eğer servis ürüne rapor verdiyse o ürünü satıcıya teslim etmez hocam. Bu konuda satıcının yapacağı bir şey yok. Fakat satıcı iadeye zorlamak yerine değişim isteğinizi yerine getirmek zorunda. İade konusunda ısrar etmelerinin sebebi belli, enflasyon karşısında kâr etmek. Haklarınızı savunun hocam, gerekirse durumu HyperX'e anlatın.

hafta sonları haricinde 20 iş gününün doldurulmasını bekliyom

İndex bilgisayarın sistesinden iletişime geçtim. Müşteri desteğe bağlandım. Temsilci bize gonderilen mağaza tarafından mail gelirse direkt kargoluyoruz dedi. Mediamarktın amacı ne anlamıyorum. Acaba değişim çıktı o yüzden mi ücret iadesinde zorluyorlar?

Son düzenleme:
Hafta sonları haricinde 20 iş gününün doldurulmasını bekliyorum

Hafta sonları hariç değil, pazar ve resmi tatil hariç olarak hesaplayın.

MediaMarkt'ın kendi sitesinde açıkça "yetkili servislerimiz pazar ve resmi tatiller haricinde çalışıyor" şeklinde belirtilmiş.

Değişim çıktı diye bir şey yok hocam. Servis ürün için tamir edilemez diye rapor verir, satıcı da tüketicinin talebine göre değişim veya iade yapar. Yani değişim de iade de aynı rapor ile verilir. Doa raporu olarak geçiyor.

Dediğim gibi bence Şikayetvar'a yazın hocam. Kendi müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmazken Şikayetvar ekibi çok yardımcı olmuştu.

Dosya Ekleri

• IMG_20250125_074114.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…