- Makaleler
- 8
MediaMarkt CPU soğutucu montajı yapar mı? Başka bir yerden aldım. Geçen ay Bilgisayar montajlatmıştım bu sefer de CPU soğutucu montajlatmak istiyorum.
Hocam bilgisayarı oradan aldıysanız arayıp sorabilirsiniz bence. Onun haricinde siz de yapabilirsiniz oldukça kolay bir işlem. Soğutucu ismi verirseniz rehber bakabiliriz.MediaMarkt CPU soğutucu montajı yapar mı? Başka bir yerden aldım. Geçen ay Bilgisayar montajlatmıştım bu sefer de CPU soğutucu montajlatmak istiyorum.
Arctic freezer e sports duo montajlatacağım. Umarım montajlamayı biliyordur bu ürünü. Mediamarktta satılmıyor çünkü.Bilgisayar montajlayan soğutucuda montajlar herhalde.
Hocam bilgisayarı oradan aldıysanız arayıp sorabilirsiniz bence. Onun haricinde siz de yapabilirsiniz oldukça kolay bir işlem. Soğutucu ismi verirseniz rehber bakabiliriz.
80 lira vermiştim. Umarım bu sefer de 80 lira vermem.Montajlarlar diye düşünüyorum. Sonuçta daha önce bilgisayar montajlatmışsınız.
Arctic freezer e sports duo montajlatacağım. Umarım montajlamayı biliyordur bu ürünü. Mediamarktta satılmıyor çünkü.
Arctic Freezer'e sports Duo.
Yukarıdaki videodan yardım almanızı öneririm. Kolay bir işlem zaten.80 lira vermiştim. Umarım bu sefer de 80 lira vermem.
Bu videodan yardım alabilirsiniz.
Alıntı fotoğraf ama kasanın arka kısmı böyle. Nasıl montajlayacağım?Yukarıdaki videodan yardım almanızı öneririm. Kolay bir işlem zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.