MediaMarkt CPU soğutucu montajı yapar mı?

MediaMarkt CPU soğutucu montajı yapar mı? Başka bir yerden aldım. Geçen ay Bilgisayar montajlatmıştım bu sefer de CPU soğutucu montajlatmak istiyorum.
Hocam bilgisayarı oradan aldıysanız arayıp sorabilirsiniz bence. Onun haricinde siz de yapabilirsiniz oldukça kolay bir işlem. Soğutucu ismi verirseniz rehber bakabiliriz.

Bilgisayar montajlayan soğutucuda montajlar herhalde.
Arctic freezer e sports duo montajlatacağım. Umarım montajlamayı biliyordur bu ürünü. Mediamarktta satılmıyor çünkü.
Hocam bilgisayarı oradan aldıysanız arayıp sorabilirsiniz bence. Onun haricinde siz de yapabilirsiniz oldukça kolay bir işlem. Soğutucu ismi verirseniz rehber bakabiliriz.

Arctic Freezer'e sports Duo.

Arctic freezer e sports duo montajlatacağım. Umarım montajlamayı biliyordur bu ürünü. Mediamarktta satılmıyor çünkü.

Arctic Freezer'e sports Duo.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence önce arayın sorun sonra olumsuz cevap gelirse attığım videodaki gibi yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan yardım alabilirsiniz.

Kasanın arkası açık. Montajı nasıl olacak?
Yukarıdaki videodan yardım almanızı öneririm. Kolay bir işlem zaten.
Alıntı fotoğraf ama kasanın arka kısmı böyle. Nasıl montajlayacağım?
57602258-D6DC-458C-B320-5D638AD4507F.jpeg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı