Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.054 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #21 tempZ dedi: Bence netleşince arayıp onay alırlar. En azından benim süreç öyle işleyecek. Genişletmek için tıkla... Yani bana aynısı ya da üst modeli dediler onun üst oddeli V3 Pro yani dandik model ya da düşük model göndermeyeceğiz dediler.
tempZ dedi: Bence netleşince arayıp onay alırlar. En azından benim süreç öyle işleyecek. Genişletmek için tıkla... Yani bana aynısı ya da üst modeli dediler onun üst oddeli V3 Pro yani dandik model ya da düşük model göndermeyeceğiz dediler.
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 27 Eylül 2024 #22 @Soraka Kajmer umarım Razer ürün gönderirler. Üst model derken başka marka gönderme hakları da var sanırım.
@Soraka Kajmer umarım Razer ürün gönderirler. Üst model derken başka marka gönderme hakları da var sanırım.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.054 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #23 Hiken dedi: @Soraka Kajmer umarım Razer ürün gönderirler. Üst model derken başka marka gönderme hakları da var sanırım. Genişletmek için tıkla... Superlight 2 de okeydir ya hani onun üst modeli olarak kötü bir model gelme ihtimali yok diye düşünüyorum. Aradığımda üretimi durmuş olduğu söylendi bir üst model göndereceklerini belirttiler. Dedikleri sürede mouse elime ulaşmadı. THH şikayetimden vazgeçmedim. Firmanın savunması istenilmiş. Son düzenleme: 4 Ekim 2024
Hiken dedi: @Soraka Kajmer umarım Razer ürün gönderirler. Üst model derken başka marka gönderme hakları da var sanırım. Genişletmek için tıkla... Superlight 2 de okeydir ya hani onun üst modeli olarak kötü bir model gelme ihtimali yok diye düşünüyorum. Aradığımda üretimi durmuş olduğu söylendi bir üst model göndereceklerini belirttiler. Dedikleri sürede mouse elime ulaşmadı. THH şikayetimden vazgeçmedim. Firmanın savunması istenilmiş.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.079 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #24 Acele etmeyin hocam. Benim süreçte değişimi reddettiler, iade veya onarıma zorluyorlar. Bende kabul etmedim THH'ye başvuracağım.
Acele etmeyin hocam. Benim süreçte değişimi reddettiler, iade veya onarıma zorluyorlar. Bende kabul etmedim THH'ye başvuracağım.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.054 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #25 tempZ dedi: Acele etmeyin hocam. Benim süreçte değişimi reddettiler, iade veya onarıma zorluyorlar. Bende kabul etmedim THH'ye başvuracağım. Genişletmek için tıkla... Etmiyorum zaten hocam saldım ya.
tempZ dedi: Acele etmeyin hocam. Benim süreçte değişimi reddettiler, iade veya onarıma zorluyorlar. Bende kabul etmedim THH'ye başvuracağım. Genişletmek için tıkla... Etmiyorum zaten hocam saldım ya.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.079 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #26 Soraka Kajmer dedi: Etmiyorum zaten hocam saldım ya. Genişletmek için tıkla... Umut vermeleri üzücü olmuş...
Soraka Kajmer dedi: Etmiyorum zaten hocam saldım ya. Genişletmek için tıkla... Umut vermeleri üzücü olmuş...
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.054 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #27 İnandik ve basardik . Şikayetvar sitesine teşekkürler. V3 Pro elime ulasti birazdan fotograf atarim. Son düzenleme: 10 Ekim 2024