MediaMarkt Exper OEM PC 4 nasıldır?

wbullshit

Hectopat
Daha fazla  

Bu bilgisayarı aldım çok memnunum fakat birkaç sorum olacak.
Bu bilgisayarın anakartı nasıl?
RAM'leri nasıl?
PSU nasıl?

Son olarak bu kasada sadece RGB ışıklar yanıyor bunu tek renk yapma şansım var mı kontrolcü dışında anakart içinden veya uygulamadan?

Işıkları sabittir FSP güç kaynağında ünlü bir markadır güvenilir yani Lexar markasını beğenmedim pek ekran kartı ASUS iyi ama ekran kartı sade geldi.
Anakart giriş seviyesi işlemci iyi ben alır mıydım şahsen 30 bine bilmiyorum. Fiyatlara uzun süredir bakmıyorum.

Işıkları sabittir FSP güç kaynağında ünlü bir markadır güvenilir yani Lexar markasını beğenmedim pek ekran kartı ASUS iyi ama ekran kartı sade geldi.
Anakart giriş seviyesi işlemci iyi ben alır mıydım şahsen 30 bine bilmiyorum. Fiyatlara uzun süredir bakmıyorum.

Hediye geldi sayilabilir. Ama Lexar bana da kötü geldi ( starken afiste Corsair yaziyordu ) 26.400e aldim zam gelince 30bin oldu ( rami felan sonradan degisirimde ledlerin RGB olmasi moralimi bozdu tek renk yapmak sandim hicmi yok )

Gittiği yere kadar hayırlı olsun.

Teşekkür ederim idare eder 4-5 yıl herhalde yine çok da kötü değil gibi sistem.

Gittiği yere kadar hayırlı olsun.

Peki kral istediğim zaman özellik değişebilir miyim? Mesela DDR5 RAM'e geçeceğim anakartıda DDR5 seçerim değil mi? 2. sorumda - bu uzun kasa mı? Uzun kasalara sanırım 4090 4070 falan takılmıyormuş benim kasamda bir problem yaratır mı yanıtlarsan çok sevinirim özellik değişebilme şeyini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim idare eder 4-5 yıl herhalde yine çok da kötü değil gibi sistem.

Peki kral istediğim zaman özellik değişebilir miyim? Mesela DDR5 RAM'e geçeceğim anakartıda DDR5 seçerim değil mi? 2. sorumda - bu uzun kasa mı? Uzun kasalara sanırım 4090 4070 falan takılmıyormuş benim kasamda bir problem yaratır mı yanıtlarsan çok sevinirim özellik değişebilme şeyini.

DDR5 için evet anakart değiştirerek geçebilirsin gayet uzun bir kasa 4090 sığar diye düşünüyorum kasanın teknik verisini bulamadım.

Bu bilgisayarı aldım çok memnunum fakat birkaç sorum olacak.
Bu bilgisayarın anakartı nasıl?
RAM'leri nasıl?
PSU nasıl?

Son olarak bu kasada sadece RGB ışıklar yanıyor bunu tek renk yapma şansım var mı kontrolcü dışında anakart içinden veya uygulamadan?

RAM eh PSU iyi anakart giriş tek renk yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı