MediaMarkt GTX 1050 Ti iade alırlar mı?

MediaMarkt'dan bilgisayar topladım, toplatırken RX 570 istedim fakat çalışan bizde yok dedi ve RX 570 ile aynı özelliklere sahip aynı FPS değeri veren ekran kartı var dedi, ekran kartını sorduğumda GTX 1050 Ti dedi, bende o kart hakkında bir şey bilmiyordum ve olur dedim. Şu an RX 570 ve GTX 1050 Ti arasında 100 FPS kadar fark var. Şimdi iade istesem RX 570 alsam kabul ederler mi veya RX570 ile değiştirirler mi? (Bilgisayarı 2-3 ay kullandım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Moralim bozuldu ☹
Keşke almadan önce araştırsaydın, Boşuna demiyoruz hocam. Sağlık olsun Ekran kartınızı satın, İkinci el RX 580 alın neden ise RX 570'ler ile aynı fiyatta.

MediaMarkt'dan bilgisayar topladım, toplatırken RX 570 istedim fakat çalışan bizde yok dedi ve RX 570 ile aynı özelliklere sahip aynı FPS değeri veren ekran kartı var dedi, ekran kartını sorduğumda GTX 1050 Ti dedi, bende o kart hakkında bir şey bilmiyordum ve olur dedim. Şu an RX 570 ve GTX 1050 Ti arasında 100 FPS kadar fark var. Şimdi iade istesem RX 570 alsam kabul ederler mi veya RX570 ile değiştirirler mi? (Bilgisayarı 2-3 ay kullandım)
Nasıl da Media Markt de Rx 570 olmaz 🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı