MediaMarkt iade alır mı?

Hiç bir durum yoktu aslında. Ürünü aceleyle aldım ve incelemelerini izleyince işimi görmeyeceğine kanaat getirdim. Paketini dahi açmadan ertesi gün geri götürdüm. Ama "Görerek aldığım" için iade hakkım olmadığını söylediler. THH'de aynı düşüncedeydi. Eğer ayıplı bir mal var ise ortada tabi ki thh üzerinden farklı yürüyebilirsiniz.

Vatan bilgisayar ölü piksel garantisi veriyordu en son. Son aldığım monitörde satın aldıktan sonra mağazada açtık ve ölü piksel testi yaptık. Ölü piksel çıkmıştı ve değiştirmişlerdi monitörü.
Hocam bende dediğim gibi mağazadan aldım ancak ölü piksel çıkınca iade edemedim THH başvuracağım.

Merhaba,
MediaMarkt'tan 05.10.2023 tarihinde aşağıdaki ürünü direkt mağaza'dan satın aldım. Anten'lerinde jelatin kaplı ve ben 1 antendeki şeffaf jelatini sökmüş bulundum. Superonline fiber için uyumlu olmadığını öğrendim modemin normalde kullanacaktım fakat gerek kalmadı. İade etmek için nasıl bir yol izlemeliyim 1.300 TL gibi bir fiyatı da vardı. Ürünü açtığımda böyleydi desem üretim hatası vs denenir mi? Veya aynı tutarda başka bir ürün alabilir miyim modem yerine?

Eki Görüntüle 1972708

Adamlar yasaları bile zar zor dilah zoruyla cayma hakkını kabul ederken mağazadan iade lafını bile duyduklarında görerek aldın der uzaklaşır oradan bu yüzden internetten alışveriş her zaman daha iyi.

Adamlar yasaları bile zar zor dilah zoruyla cayma hakkını kabul ederken mağazadan iade lafını bile duyduklarında görerek aldın der uzaklaşır oradan bu yüzden internetten alışveriş her zaman daha iyi.

Ürünü 5 Ekim'de almıştım, 20 gün geçmişti cihaz evde duruyordu öylece... Bugün götürdüm iade verdim ücret iadesi yaptılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı