Mediamarkt indirim yapıyor mu?

453476

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar,

Mediamarkt gibi teknoloji mağazaları, birçok üründe iskonta yaparak, belirli yüzde oranında indirim yapıyormuş. Bu doğru mu?

Almayı düşünüyoruz. İndirim yaparlar mı? Mağazadan alacağız.

Hepsiburada'da 2.200 TL.

Konuyu okumadan yorum yapmak için ne kadar uğraşıyorsunuz anlamıyorum.

MediaMarkt'tan kulaklık alırken stok bitirmek için bana özel indirim yapmışlardı fakat yüzdelik indirim olayını bilmiyorum hocam.

Katılıyorum hocam, 500-600 lira daha fazla vermemek için trendyoldan aldığım telefonu 2 haftadır bekliyorum.

13-14k lık alışveriş yaptım internetten hiç sıkıntı yaşamadım daha. Bu gibi sorunları yaşayanlar genelde buldukları ilk ürünü alıyorlar mağaza vs araştırmadan.

13-14k'lık alışveriş yaptım internetten hiç sıkıntı yaşamadım daha. Bu gibi sorunları yaşayanlar genelde buldukları ilk ürünü alıyorlar mağaza vs. araştırmadan.
Aslında bayağı bir araştırdım. Ve öderken kullanılacak kart benim değil, babamın. Yani ben aslında güveniyorum ama babam güvenmediği ben de güvenmemiş sayılıyorum.

Aslında bayağı bir araştırdım. Ve öderken kullanılacak kart benim değil, babamın. Yani ben aslında güveniyorum ama babam güvenmediği ben de güvenmemiş sayılıyorum.
O konuda yapacağımız birşey yok maalesef bizde ilk alışveriş yaptığımız zamanlarda babamla böyle sıkıntılar yaşıyorduk zamanla aştık ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…