MediaMarkt kargo süreci

LittleGamer

Hectopat
MediaMarkt webden 18 şubat cumartesi günü laptop satın aldım. 3 gündür sipariş takipten bakıyorum halen kargoya verilmedi. Sizce ne zaman gelir? Siz webden aldınız mı ve kaç günde geldi? Depremden dolayı kaç gün gecikir?

Son düzenleyen: Moderatör:
MediaMarkt webden 18 şubat cumartesi günü laptop satın aldım. 3 gündür sipariş takipten bakıyorum halen kargoya verilmedi. Sizce ne zaman gelir? Siz webden aldınız mı ve kaç günde geldi? Depremden dolayı kaç gün gecikir?
Mediamarkt webden Dualsense satın almıştım bu ayın 12 sinde. 3-4 gün siparişime baktım hala kargoya verilmemişti. Siparişimi iptal etmeden 1 gün öncesinde neden kargolanmadığını sorduğumda 1-2 saate kargolanacağını söylediler. Şubat 17 beni aradılar ve kargolama sıkıntısı olduğunu söylediler. siparişimi iptal ettirmek zorunda kaldım. Sonrasında gidip Teknosa'dan satın aldım. Siparişini iptal edip farklı bir yerden satın almanı öneriririm. Medimarkt'tan ürünü satın aldığım gün içerisinde trendyoldan da 2 ürün sipariş ettim. Onlar ise 2 gün içerisinde elime ulaştı.

Son düzenleme:
Belkide bağış ürünü idi? O zaman direkt AFADa gidiyor. Senin adresin vesayre görünmesine rağmen.
Screenshot_10.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı