Trendyol kargo süreci

ert1878

Decapat
Daha fazla  
Pazar günü direksiyon sipariş ettim, Düzce'ye gelecek olan ürün dönüp duruyor. Normal midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-15-15-05-45-547_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-15-15-05-45-547_com.android.chrome-edit.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
Pazar günü direksiyon sipariş ettim, Düzce'ye gelecek olan ürün dönüp duruyor. Normal midir?

Pazar günü kargoya ürün teslim edilemediği için pazartesi yüklenir. Haliyle de diğer kargoların gelmesi transfer süreci vs derken özellikle exprees kargo şirketi için 1 Hafta'ya kadar normal bir durumdur. Normalde 2-3 Gün içerisinde kargolar eline ulaşır. Bu durum satıcının ve kargo şirketinin durumuna bağlı olarak değişirken, sipariş edilen günde bile ulaşması mümkündür.

Pazar günü kargoya ürün teslim edilemediği için pazartesi yüklenir. Haliyle de diğer kargoların gelmesi transfer süreci vs derken özellikle exprees kargo şirketi için 1 Hafta'ya kadar normal bir durumdur. Normalde 2-3 Gün içerisinde kargolar eline ulaşır. Bu durum satıcının ve kargo şirketinin durumuna bağlı olarak değişirken, sipariş edilen günde bile ulaşması mümkündür.
Abi kargo İstanbul'dan Ankara'ya gidip İstanbul a geri dönüp İstanbul'da geziyor. Böyle bir saçmalık olamaz.

Abi kargo İstanbul'dan Ankara'ya gidip İstanbul a geri dönüp İstanbul'da geziyor. Böyle bir saçmalık olamaz.
Benim 1050km uzaktaki kargom pazartesi saat 2 de verildi. Bugün 16.00 civarında teslim aldım. Satıcı ile değil de kargo şirketiyle görüşürsen iyi olur diye düşünüyorum.

Abi kargo İstanbul'dan Ankara'ya gidip İstanbul'a geri dönüp İstanbul'da geziyor. Böyle bir saçmalık olamaz.

Güzergaha göre bakıldığında saçma değil aslında. Zaten bu durum satıcı ile alakalı değil. Satıcı kargoyu vermiş gerisi kargo firmasında olan bir durum. Haliyle de beklemekten başka çaren yok. Özellikle bu tarz bütçe konusunda fazla olan ürünlerde gidip alınması daha doğru oluyor. Haliyle kargonun araç içerisinde sürekli sehir halinde olması ve kuryelerin dikkat etmemesi gibi durumlarda problem olabiliyor. Kargo firmalarının yaptığı güzergah plan aşamasından kaynaklanıyor. Yani şöylede düşünebiliriz. En çok teslim edilecek ürün ankaradadır ve oradan dönüp İstanbul'a araç geri dönebilir. Haliyle de saçma gözüken bir durum oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı