MediaMarkt kargo süreci

Belkide bağış ürünü idi? O zaman direkt AFADa gidiyor. Senin adresin vesayre görünmesine rağmen.Eki Görüntüle 1678463
Hocam kazancı demek istemişler burda. Bir müşteri Ürününü satın alıp bağışlamak isterse oraya gönderirler.

Bayağı olmuş, vermeleri lazım. Genel kargo sürecine göre fazla gibi bu süre. Arayıp sorabilir.

Mediamarkt webden Dualsense satın almıştım bu ayın 12 sinde. 3-4 gün siparişime baktım hala kargoya verilmemişti. Siparişimi iptal etmeden 1 gün öncesinde neden kargolanmadığını sorduğumda 1-2 saate kargolanacağını söylediler. Şubat 17 beni aradılar ve kargolama sıkıntısı olduğunu söylediler. siparişimi iptal ettirmek zorunda kaldım. Sonrasında gidip Teknosa'dan satın aldım. Siparişini iptal edip farklı bir yerden satın almanı öneriririm. Medimarkt'tan ürünü satın aldığım gün içerisinde trendyoldan da 2 ürün sipariş ettim. Onlar ise 2 gün içerisinde elime ulaştı.

Belkide bağış ürünü idi? O zaman direkt AFADa gidiyor. Senin adresin vesayre görünmesine rağmen.Eki Görüntüle 1678463

Bir ara DualSense almıştım ertesi gün kargoladılar deprem dolayısıyla aksama olmuştur muhtemelen.
Arkadaşlar 6 gün oldu halen kargoya verilmemiş. Müşteri hizmetlerini arayıp müşteri temsilcisi ile konuştum;siparişim hazırlanmış ama kargoya teslim edilmemiş. Tedarik edilen şubenin deposundaymış. Yurtiçi kargo ile göndereceklermiş ürünü ama kargoya bir türlü teslim etmemişler. Yurtiçi kargo yardımları mı taşıyor anlamadım. Pc yi aldığım günden 2 gün sonra mouse sipariş etmiştim, 3 gün sonra geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı