PC MediaMarkt laptop kampanyası

teloneri

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
₺55.199,20

₺60.799,20

₺51.199,20

₺68.799,20

₺137.199,20

Sepette %20 indirim sayesinde kaçırılmaması gereken laptoplar. 9 ay taksit imkanları mevcut.

@Adlin @SerdarT35 @kxy @Astiva @YüzbaşıJohnPrice

Son düzenleme:
GameGaraj ve başka rakip, daha ucuz cihazlar varken hiçbirini almam. İyi bir indirim yok şahsen. Gidip de 10K fazla verip ASUS almaktansa 10k cebimde kalır ve üstüne 32 GB RAM, 1TB SSD ve daha iyi işlemcili GameGaraj modeli alırım mesela.

GameGaraj ve başka rakip, daha ucuz cihazlar varken hiçbirini almam. İyi bir indirim yok şahsen. Gidip de 10K fazla verip ASUS almaktansa 10k cebimde kalır ve üstüne 32 GB RAM, 1TB SSD ve daha iyi işlemcili GameGaraj modeli alırım mesela.

TUF ile fiyat farkı o kadar fazla değil, muhtemelen ROG ile kıyaslıyorsun, standart Tongfang’a logo basmış GG ile ROG’u kıyaslaman zaten saçmalık, 5060 QHD+ GG alıp 8 GB VRAM ile oyunlarda FPS kaybı yaşayacaksın, TUF’un FHD+ versiyonu çok daha mantıklı ve güvenli, sen geçmişi rezalet Clevo kasalar ile dolu GG’a güvenebilirsin, fanboyluğa hiç gerek yok.

TUF ile fiyat farkı o kadar fazla değil, muhtemelen ROG ile kıyaslıyorsun, standart Tongfang'a logo basmış GG ile ROG'u kıyaslaman zaten saçmalık, 5060 QHD+ GG alıp 8 GB VRAM ile oyunlarda FPS kaybı yaşayacaksın, TUF'un FHD+ versiyonu çok daha mantıklı ve güvenli, sen geçmişi rezalet Clevo kasalar ile dolu GG'a güvenebilirsin, fanboyluğa hiç gerek yok.

Siz markaları geçmişine göre mi yargılıyorsunuz? Ona bakılırsa F15 kasa TUF'lar rezaletti F16 da makyajlı hali o zaman ASUS çöp. MSI ın thin ve cyborg modelleri çok kötü o zaman MSI markası alınmaz. Böyle mantık mı var? Ek olarak F16 kasa ile bile aradaki fiyat farkı yine var 4K fiyat farkı var ve yine RAM, SSD ve işlemci yani donanımsal olarak GameGaraj daha önde. Hem daha ucuz hem de daha iyi. Daha ne istiyorsunuz? Burada fanboy birisi varsa o ben değilim.

Siz markaları geçmişine göre mi yargılıyorsunuz? Ona bakılırsa F15 kasa TUF'lar rezaletti F16 da makyajlı hali o zaman ASUS çöp. Böyle mantık mı var? Ek olarak F16 kasa ile bile aradaki fiyat farkı yine var 4K fiyat farkı var ve yine RAM, SSD ve işlemci yani donanımsal olarak GameGaraj daha önde. Hem daha ucuz hem de daha iyi. Daha ne istiyorsunuz? Burada fanboy birisi varsa o ben değilim.

Çok sevdiğin ASUS'un Scar 18 modelleri cayır cayır yanıyor. Hani ROG kalitesi nerede ben göremiyorum?
Modart’ın Scar 18 videosuna bakıp Scar yanıyor diyorsun ama GG’nin QHD+ 5060’lı laptopunun oyunlarda rezalet FPS vereceğini düşünmüyorsun, önce kafanı çalıştır, sonra konuş, yoksa bu kadar saçmalık bir araya gelemez. Donanımsal olarak isterse 64GB ram olsun 5060 FHD performansı 5070Ti QHD performansına denk. 5060 QHD almak da mantıklı değil. Bahsettiğin TUF F15'lerde o GG'ın Clevoları kadar kötü değil GG'ın eski nesil Crosshair kasalarından bahsetmiyorum bile.

Belirttiğiniz ucuz cihazlar neler hocam? Gamegaraj haricinde piyasada bu fiyatlara rakip varsa atabilir misiniz?

Belirttiğiniz ucuz cihazlar neler hocam? GameGaraj haricinde piyasada bu fiyatlara rakip varsa atabilir misiniz?

5080'li cihazdan çok daha ucuz 2 cihaz var.

HP Omen'de var fakat sıcak çalıştığı için önermiyorum.

Eğer ki hani diğer cihazlara yok mu alternatif diyecek olursanız GameGaraj harici adamakıllı rakip yok. Ha ben olsam eğer GameGaraj harici alınacaksa F16 cihazlar yerine gidip başka marka alırdım en azından param cebimde kalır. Sonuçta o alacağım markada ısınıyor F16 da. GameGaraj almamak için uygun bir sebep yok.

5080'li cihazdan çok daha ucuz 2 cihaz var.

HP Omen'de var fakat sıcak çalıştığı için önermiyorum.

Eğer ki hani diğer cihazlara yok mu alternatif diyecek olursanız GameGaraj harici adamakıllı rakip yok. Ha ben olsam eğer GameGaraj harici alınacaksa F16 cihazlar yerine gidip başka marka alırdım en azından param cebimde kalır. Sonuçta o alacağım markada ısınıyor F16 da. GameGaraj almamak için uygun bir sebep yok.

50 60k bütçe de rakip olarak ne var hocam?

50 60k bütçe de rakip olarak ne var hocam?

GameGaraj harici yok. Erazer, Excalibur, Monster falan var onları da ben önermiyorum. Kötüler. Ama Gidipte F16 alacağıma çok ucuza erazer alırım şahsen eğer ki gamegaraj almıyorsam. Tekrar hatırlatayım game garaj almamak için uygun bir sebep yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı