MediaMarkt macun yenileme yapar mı?

yigit3585

Hectopat
Merhaba arkadaş, ben 2020 yılında MediaMarkt'a gidip kasa topladım ve o günden sonra PC'ye macun sürülmedi, şimdi tekrar kasa ile şubeye gitsem teknik servis orada bir değişim yapar mı? Garanti bittiği için ne kadar ücret alırlar?

Kendileri kafalarına göre belirleyeceği bir ücret karşılığında yaparlar herhalde fakat macun yenilemem pek zor bir iş değil forumdakiler ve videolar yardımıyla kendin de yapabilirsin. Veya bir bilgisayarcıya gidip yapılışını izlemeyi teklif edip muhtemelen mediamarkttan daha ucuza yaptırabilirsin.

Kendileri kafalarına göre belirleyeceği bir ücret karşılığında yaparlar herhalde fakat macun yenilemem pek zor bir iş değil forumdakiler ve videolar yardımıyla kendin de yapabilirsin. Veya bir bilgisayarcıya gidip yapılışını izlemeyi teklif edip muhtemelen mediamarkttan daha ucuza yaptırabilirsin.
Kasanın kapağını açmaya korkuyorum, macunu kendim uygulayamayabilirim. Sanırım bilgisayarcıya gideceğim.

Kasanın kapağını açmaya korkuyorum, macunu kendim uygulayamayabilirim. Sanırım bilgisayarcıya gideceğim.
Çok basit bir işlem aslında eli tornavida tutabilen ve ne kadar sıkıldığını araştırabilen her insan yapabilir hocam kendinize güvenin firmalara para yedirmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı