3 304191 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 4.927 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Mart 2021 #21 Fatihh_ dedi: Yorumlara bak, zaten ben arayıp da sordum iade garantili. 14 gün içinde direkt değişim veya iade, 14 günden sonra Aoc servisi. Genişletmek için tıkla... Arayıp sordun, peki hiç ürün iade etmeyi denedin mi? Denemedin. Bu özgüven nereden geliyor?
Fatihh_ dedi: Yorumlara bak, zaten ben arayıp da sordum iade garantili. 14 gün içinde direkt değişim veya iade, 14 günden sonra Aoc servisi. Genişletmek için tıkla... Arayıp sordun, peki hiç ürün iade etmeyi denedin mi? Denemedin. Bu özgüven nereden geliyor?
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2021 #22 304191 dedi: Arayıp sordun, peki hiç ürün iade etmeyi denedin mi? Denemedin. Bu özgüven nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Yorumları okudun mu? Alan arkadaşımda ölü piksel çıktı, kargo numarası verdiler geri gönderdi 5 gün içinde elinde oldu?
304191 dedi: Arayıp sordun, peki hiç ürün iade etmeyi denedin mi? Denemedin. Bu özgüven nereden geliyor? Genişletmek için tıkla... Yorumları okudun mu? Alan arkadaşımda ölü piksel çıktı, kargo numarası verdiler geri gönderdi 5 gün içinde elinde oldu?