ibrahimyilmaz254
Femtopat
Daha fazla
Merhaba dostlar, MediaMarkt'tan 13 Nisan 2024 de Logitech G PRO X Superlight mouse aldım. Mouseyi alırken oradaki çalışan beni zorla sigortaya almaya zorladı fakat ben istemedim çünkü gerek yoktu sonra adama bunu söyleyince "eğer farenin başına kullanıcı hatasından kaynaklı bir şey gelirse hem ürününü yeniliyoruz hem de size eskisini de veriyoruz" dedi. Bende fareyi almadan önce araştırdığımda switch ve orta tekerlek sorununun birçok kullanıcı tarafından şikayetlerinin olduğunu gördüm bunları düşündükten sonra sigorta yaptırmam daha iyi olacaktı ileride bozulursa sigortaya verir değiştirirler diye düşünüp farenin yarı fiyatına sigorta yaptırdım. Fakat 17 Haziran günü bilgisayar masama kola döküldü klavye olsun mouse olsun hepsi battı. Klavyeyi zorlada olsa kurtarmayı başardım fakat mouse bozulmuştu hiç tepki vermiyordu bende 22 Haziran günü MediaMarkt şubesine gidip fareyi teslim ettim. 29 Haziran günü mesaj geldi "ürününüzün ekonomik onarımı mümkün olmadığından dolayı perte çıkmıştır. Pert tutarı olan 2372 TL değerinde ki hediye kartınızı mağazımızdan teslim alabilirsiniz." bu mesajdan sonra MediaMarkt'ı aradım çalışanınız hediye tutarı falan söylemedi değişim yaptığınızı falan söyledi dedim.
İmzaladığınız kağıtta bunlar yazıyordu inceleseydiniz keşke dedi. Dalga geçiyorsunuz galiba hem o kağıda küçük küçük yazılar yazılmıştı hem de onu okuyana kadar kasada sıra bekleyen müşterileri çok bekletirdim bende direk imzaladım dedim yapabileceğimiz bir şey yok dedi. O zaman çalışanlarınıza söyleyin adamı kandırmasınlar dedim, yaşadığınız sorun için üzgünüz dedi bende hemen telefonu kapattım sinirden. Akşam ya da yarın MediaMarkt şubesine gitmeyi düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim dostlar?
İmzaladığınız kağıtta bunlar yazıyordu inceleseydiniz keşke dedi. Dalga geçiyorsunuz galiba hem o kağıda küçük küçük yazılar yazılmıştı hem de onu okuyana kadar kasada sıra bekleyen müşterileri çok bekletirdim bende direk imzaladım dedim yapabileceğimiz bir şey yok dedi. O zaman çalışanlarınıza söyleyin adamı kandırmasınlar dedim, yaşadığınız sorun için üzgünüz dedi bende hemen telefonu kapattım sinirden. Akşam ya da yarın MediaMarkt şubesine gitmeyi düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim dostlar?