Mediamarkt para iadesi ne zaman yapar?

swatbaba513

Centipat
Yer
İstanbul Gaziosmanpaşa/Sarıgöl
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben MediaMarkt'tan bir RAM aldım. Yanlış RAM'i almışım iptal ettim ancak para iadem gelmedi, normalde anında gelir diye umuyordum. Ya da site bana sadece iptal oldu deyip ana menüye yönlendirdi. Para iadesi ile alakalı bilgi de almadım. Gece oldugu için müşteri hizmetleri de cevap vermiyor, parayı benden çekti. Para iadesini kaç günde yapıyor ya da yapmıyor mu? Nedir beni bir aydınlatın.

2 hafta kadar yasal süresi var diye biliyorum net bir şey söyleyemesem de anında yatırmak zorunda değiller onu biliyorum.

Mediamarkt iade islemlerini hallederse bir an önce ve parayı size yollarsa. Bankada 3 gün gibi bir süre bekleyip hesabınıza geçiyor. Yakın zamanda n11 üzerinden işlem iptal ettim. Monitor satın almıştım ve içime sinmemişti. Hemen ertesi gün bankaya yollamışlar. Toplamda elime geçmesi 4 gün sürdü. Yapıkredi bankasıydı. Biraz satın aldığınız yer birazda bankanın iade işlemleriyle alakalı. Bence 4 5 gün içinde hesabınıza yatar. Umarım daha erken yatar tabi.

Genellikle satıcı firmalar ürün iadesinden hemen sonra satışı iptal eder. Çünkü iade edeceği bir paranın kısa bir sürede olsa vergisini vermek istemez.

Gerisi bankaya kalıyor. Bazı bankaların, bu parayı yasal sürenin son gününe kadar havuz da tuttuğu oluyor ne yazık ki. Ama çoğu 1-2 gün içerisinde hesabınıza geçirir.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize ayrı ayrı. Tereddüt ettiğim nokta paranın geç gelmesiydi çünkü başka bir ürün alacam ve indirimi bitmek üzere :D sanırım kaçıracagım olsun başka bir sefere artık
mediamarktturkey@hs03.kep.tr
0850 222 1500
Aradımda cevap gelmedi yahu bir türlü...
Mediamarkt iade islemlerini hallederse bir an önce ve parayı size yollarsa. Bankada 3 gün gibi bir süre bekleyip hesabınıza geçiyor. Yakın zamanda n11 üzerinden işlem iptal ettim. Monitor satın almıştım ve içime sinmemişti. Hemen ertesi gün bankaya yollamışlar. Toplamda elime geçmesi 4 gün sürdü. Yapıkredi bankasıydı. Biraz satın aldığınız yer birazda bankanın iade işlemleriyle alakalı. Bence 4 5 gün içinde hesabınıza yatar. Umarım daha erken yatar tabi.
Bende garanti varda umarım bu cumaya kadar elime ulaşır :D
Arkadaşlar konu kilit 3. gün para iadesi oldu herkese teşekkürler

Son düzenleme:
hocam iyi akşamlar mediamarktın parayı bankaya gönderdiğini nasıl anlayabiliriz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı