MediaMarkt sadece ürünün kutusu ile iade alır mı?

Kasım_0

Centipat
Arkadaşlar merhaba geçen hafta Wi-Fi adaptörü almıştım ürün kargo kutusu ile geldi fakat ben o kutuyu attım ama ürünün kendi kutusu sağlam duruyor iade talebi başlattım bugün kargocu beni aradı geleceklerini söyledi.

Ürünü sağlam bir şekilde kendi kutusuna koydum fakat ne bir fatura var ne bir belge var hiçbir şey anlamadım yani iade alırlar mı bu şekilde.

Ürünü şu şekil kutusuna koydum ama fatura yok bir şey yok.

Ve kargo kutusu da yok bu şekilde iade kabul olur mu?

Dosya Ekleri

• 17508514567388343228718441920313.jpg
    17508514567388343228718441920313.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar merhaba geçen hafta Wi-Fi adaptörü almıştım ürün kargo kutusu ile geldi fakat ben o kutuyu attım ama ürünün kendi kutusu sağlam duruyor iade talebi başlattım bugün kargocu beni aradı geleceklerini söyledi.

Ürünü sağlam bir şekilde kendi kutusuna koydum fakat ne bir fatura var ne bir belge var hiçbir şey anlamadım yani iade alırlar mı bu şekilde.

Ürünü şu şekil kutusuna koydum ama fatura yok bir şey yok.

Ve kargo kutusu da yok bu şekilde iade kabul olur mu?
Kargo kutusunun pek bir önemi yok istediğin farklı bir karton kutuya koyabilirsin. Sadece ürünün aslına dair herşeyinin tam olması gerekiyor. Buna ürünün orijinal kutusu dahil.

Kargo kutusunun pek bir önemi yok istediğin farklı bir karton kutuya koyabilirsin. Sadece ürünün aslına dair her şeyinin tam olması gerekiyor. Buna ürünün orijinal kutusu dahil.

Hocam ürünün tüm eşyalarını her şeyini koydum sağlam bir şekilde fakat mediamarktan bana hiçbir şekilde bir geri dönüş gelmedi mesaj mail hiçbir şey gelmedi iade sürecine dahil.

Hatta iade onaylandı mi onaylanmadı o bile gelmedi.

Az önce kargocu geldi ürünü aldı.

Hocam ürünün tüm eşyalarını her şeyini koydum sağlam bir şekilde fakat mediamarktan bana hiçbir şekilde bir geri dönüş gelmedi mesaj mail hiçbir şey gelmedi iade sürecine dahil.

Hatta iade onaylandı mi onaylanmadı o bile gelmedi.

Az önce kargocu geldi ürünü aldı.
Kendilerine kargo ile iade için ürünü tam bir şekilde gönderdiğinizin bildirimini email veya müşteri hizmetleri yolu ile yapabilirsiniz. Size de güvence vermiş olur.

Alıyorlar. Ben de kulaklık almıştım; açıp denememe rağmen 'hijyen' gibi bahaneler öne sürmeden ürünü geri aldılar. Sadece inceleme süreci biraz uzun sürdü, yaklaşık iki hafta içinde para hesabıma geçmişti. Fatura içinde e-fatura varsa sıkıntı olmaz ben ne olur ne olmaz diye e-faturayı da çıkartıp kutu içerisinde koymuştum.

Alıyorlar. Ben de kulaklık almıştım; açıp denememe rağmen 'hijyen' gibi bahaneler öne sürmeden ürünü geri aldılar. Sadece inceleme süreci biraz uzun sürdü, yaklaşık iki hafta içinde para hesabıma geçmişti. Fatura içinde e-fatura varsa sıkıntı olmaz ben ne olur ne olmaz diye e-faturayı da çıkartıp kutu içerisinde koymuştum.
Çok sağ olun hocam teşekkür ederim

Kendilerine kargo ile iade için ürünü tam bir şekilde gönderdiğinizin bildirimini email veya müşteri hizmetleri yolu ile yapabilirsiniz. Size de güvence vermiş olur.

Teşekkürler hocam dediklerinizi yapıyorum hemen.

@T Bag hocam kusura bakmayın anlamadığım bir şekilde diğer konuya hiçbir şekilde giremiyorum mesaj atamıyorum o yüzden buraya yazabildim.

Teşekkür ederim hocam mesajınız için inşallah sorunu halledebiliriz.

@T Bag hocam kusura bakmayın anlamadığım bir şekilde diğer konuya hiçbir şekilde giremiyorum mesaj atamıyorum o yüzden buraya yazabildim.

Teşekkür ederim hocam mesajınız için inşallah sorunu halledebiliriz.
Çözüldü diye işaretlendiği içindir muhtemelen, rica ederim hocam iadeyi geri çevirirlerse yeni konu açın beni etiketleyin alternatifleri konuşuruz orda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı