MediaMarkt sahte Rampage ürünü

hazernag

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2 gün önce mediamarktan Rampage X-Ranger kulaklık aldım. Eve gelince direk bilgisayara taktım ve çok kalitesiz ses veriyordu. 2 yıl önce BİM'den aldığım BİM kulaklığı daha iyi ses veriyordu. Discord'dan bildirim gelince arkadan cızırtı sesi falan geliyor. Şu an hala takılı. Dün iade etmeye gittiğimde mediamarktaki bilgisayarlarda denettiler. Başka bilgisayarda deneme şansım olmadı. Oradaki bilgisayarlarda gayet iyi çalışıyordu ama benim bilgisayar kötü çalıştırıyordu. Sebebini hala anlamadım. 10 dk önce aygıt yöneticisinde şunu fark ettim;

1662643896979.png

Ürün adı burada pampage X-prnger olarak gözüküyor. Üreticisi C-Media yazıyor o ne bilmiyorum. Ben bunu şimdi yine Iade'ye götürsem benim değiştirdiğimi sanacaklar. Ne yapmalıyım?

2 gün önce mediamarktan Rampage X-Ranger kulaklık aldım. Eve gelince direk bilgisayara taktım ve çok kalitesiz ses veriyordu. 2 yıl önce BİM'den aldığım BİM kulaklığı daha iyi ses veriyordu. Discord'dan bildirim gelince arkadan cızırtı sesi falan geliyor. Şu an hala takılı. Dün iade etmeye gittiğimde mediamarktaki bilgisayarlarda denettiler. Başka bilgisayarda deneme şansım olmadı. Oradaki bilgisayarlarda gayet iyi çalışıyordu ama benim bilgisayar kötü çalıştırıyordu. Sebebini hala anlamadım. 10 dk önce aygıt yöneticisinde şunu fark ettim;

Eki Görüntüle 1511605

Ürün adı burada pampage X-prnger olarak gözüküyor. Üreticisi C-Media yazıyor o ne bilmiyorum. Ben bunu şimdi yine Iade'ye götürsem benim değiştirdiğimi sanacaklar. Ne yapmalıyım?

C-Media yazması normal esas firma ismi o.
Bu konu hakkında daha önce böyle bir konu açılmış, tam okuyamadım ama sanırım sizin yaşadığınız sorun genel bir sorun gibi gözüküyor. Bence iade edin.

Rampage ürünleri zaten sahte gibi, Çin'deki fason ürünlere logo basıp satıyorlar.
Ben bunu şimdi yine Iade'ye götürsem benim değiştirdiğimi sanacaklar.
Öyle bir şey olmaz, ürünün ne olduğu belli.

Eki Görüntüle 1511605

Bunlarla uğraşmamak için internetten alışveriş yapın.
Şimdi ürünü tekrar kutulayın faturası ile gidin durumu anlatın.

Ürünü kutusu ve faturasıyla götürdüğün sürece bir şey değiştirdiğini düşünmezler. Bu arada Rampage logosu olması kendileri üretiyor anlamına gelmez. Genelde birkaç üretici var ve bunlar dünyanın her yerine benzer ürünlere farklı logolar basarak gönderiyorlar. Beğenmediğini belirtip iade et bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı