19ibrahim09 Femtopat Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:52 #1 MediaMarkt'tan dün bir ürün aldım ama iade edeceğim. İade talebi oluşturma yerinde de sipariş no istiyor. "Size atılan mailde var." diyor ama maildeki fatura numarasını girince kabul etmiyor. Sipariş numarası nerede yazıyor, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 10:58
MediaMarkt'tan dün bir ürün aldım ama iade edeceğim. İade talebi oluşturma yerinde de sipariş no istiyor. "Size atılan mailde var." diyor ama maildeki fatura numarasını girince kabul etmiyor. Sipariş numarası nerede yazıyor, bilen var mı?
KindOfEmre Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 435 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bugün 11:04 #2 Hesabım/Siparişlerim kısımında sipariş numarası yazıyor olması lazım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-11-28 110412.jpg 52 KB · Görüntüleme: 20 Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 579 Çözümler 14 Yer Türkiye Bugün 11:18 #3 KindOfEmre dedi: Hesabım/Siparişlerim kısımında sipariş numarası yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence fotoğrafı sil numara gözüküyor. Artı 0 Eksi
KindOfEmre dedi: Hesabım/Siparişlerim kısımında sipariş numarası yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence fotoğrafı sil numara gözüküyor.
KS KS 19ibrahim09 Femtopat Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:58 #4 KindOfEmre dedi: Hesabım/Siparişlerim kısımında sipariş numarası yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Online yapmadım ki mağazadan yaptım o bölüme tıklayınca da orada yazmıyor. Artı 0 Eksi
KindOfEmre dedi: Hesabım/Siparişlerim kısımında sipariş numarası yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Online yapmadım ki mağazadan yaptım o bölüme tıklayınca da orada yazmıyor.