MediaMarkt Trust GXT 890 Cada 187 TL

Masterkeys Lite L bana daha çok Mavi Switch hissiyatı veriyor.
Önemli olan atlama noktası olup olmaması benim için 😏
Ürünlerin sitelerinde mevcut aslında. Klasik özellikler Epey'de yazıyor. O bilgileri mi kastettin acaba?
Biliyorum ama forumda biri sorduğu zaman o resimleri atmak daha mantıklı ve açıklayıcı bence.

Param olsaydı alırdım ama yapacak bir şey yok. Zaten param olsa zam üstüne zam gelir, param olmaz ise böyle indirimler olur. Her neyse. Fiyatı oldukça güzel alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Hep öyle oluyor anasını satayım. Ben R5 2600 ve RX 570 sistem dizdikten sonra 3600 moda oldu. Daha sonra Teknobiyotik V3.5 Killer tarzı daha iyi sistemler felan karşıma çıktı o fiyata. Delirmemek elde değil.

Hep öyle oluyor anasını satayım. Ben R5 2600 ve RX 570 sistem dizdikten sonra 3600 moda oldu. Daha sonra Teknobiyotik V3.5 Killer tarzı daha iyi sistemler felan karşıma çıktı o fiyata. Delirmemek elde değil.
Boşverin böyle şeylerden pişmanlık duymayın ileride geliştirme yapabilirsiniz.

Kağıt üstünde çok ve çok daha iyi bir klavye ama belli bir nesil G103 ve G105 bağımlısı olduğu için vazgeçtiremessin :D @Neşeli Enginar bile RTX 2080 yanına G105 kullanıyor. Kral klavyelerden :D
Doğru söylüyorsunuz. Ben de ekranlı klavyelere hastayım. Temiz G19s kovalıyorum. Apex Pro da var ama onun ekranı G15'ten bile küçük.

Önemli olan atlama noktası olup olmaması benim için 😏

Biliyorum ama forumda biri sorduğu zaman o resimleri atmak daha mantıklı ve açıklayıcı bence.

Atlama noktası olayı hakkında bilgim yok. Açıklama şansın var mı? Anahtarlarda olan bu özellik neden önemlidir? Mavi Anahtarlarda olmadığını biliyorum. Kırmızı Switch oyun için en uygunu olarak tanımlanır. Buna rağmen oyun türüne göre değişim gösteriyor.

Mavi Anahtarlarda olmadığını biliyorum.
Tam tersi atlama noktası blue switchte var.

Atlama noktası tuş etkinleştiğinde aldığınız his ve daha çok basarsanız devam eder.

Red switch gibi atlama noktası olmayan switchler ise tuş etkinleştiğinde his almazsınız doğrusal şekilde gider.

Blue switch yazı gibi hızlı şekilde daha fazla tuşa basmak için daha uygun red switch ise aynı tuşa tekrar tekrar kolay basmak için özellikle FPS, shooter oyunları için.

Kısaca his farkı fazla bir mağazada blue switch ve red switch denerseniz anlarsınız.

Stok tükenmiş. Alan arkadaşlar varsa hayırlı olsun memnun kalacaklardır. Bilek desteği olarak GXT 766 ile çok iyi iki oluyorlar. @UmuTzn incelemesini yapmıştı GXT 766 ile isteyen izleyebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı