Almayı düşünün kişiler için iyi fırsat. TRUST 22983 Cada RGB Mekanik Oyun Klavye
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünlerin sitelerinde mevcut aslında. Klasik özellikler Epey'de yazıyor. O bilgileri mi kastettin acaba?Bir kaç konuda gördüm sizin attığınız kağıt üzerinde bilgileri çok önceden görmüştüm fakat şimdi bulamadım hangi siteden aldınız? Link atabilir misiniz?
Önemli olan atlama noktası olup olmaması benim içinMasterkeys Lite L bana daha çok Mavi Switch hissiyatı veriyor.
Biliyorum ama forumda biri sorduğu zaman o resimleri atmak daha mantıklı ve açıklayıcı bence.Ürünlerin sitelerinde mevcut aslında. Klasik özellikler Epey'de yazıyor. O bilgileri mi kastettin acaba?
Hep öyle oluyor anasını satayım. Ben R5 2600 ve RX 570 sistem dizdikten sonra 3600 moda oldu. Daha sonra Teknobiyotik V3.5 Killer tarzı daha iyi sistemler felan karşıma çıktı o fiyata. Delirmemek elde değil.Param olsaydı alırdım ama yapacak bir şey yok. Zaten param olsa zam üstüne zam gelir, param olmaz ise böyle indirimler olur. Her neyse. Fiyatı oldukça güzel alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Boşverin böyle şeylerden pişmanlık duymayın ileride geliştirme yapabilirsiniz.Hep öyle oluyor anasını satayım. Ben R5 2600 ve RX 570 sistem dizdikten sonra 3600 moda oldu. Daha sonra Teknobiyotik V3.5 Killer tarzı daha iyi sistemler felan karşıma çıktı o fiyata. Delirmemek elde değil.
Doğru söylüyorsunuz. Ben de ekranlı klavyelere hastayım. Temiz G19s kovalıyorum. Apex Pro da var ama onun ekranı G15'ten bile küçük.Kağıt üstünde çok ve çok daha iyi bir klavye ama belli bir nesil G103 ve G105 bağımlısı olduğu için vazgeçtiremessin@Neşeli Enginar bile RTX 2080 yanına G105 kullanıyor. Kral klavyelerden
![]()
Önemli olan atlama noktası olup olmaması benim için
Biliyorum ama forumda biri sorduğu zaman o resimleri atmak daha mantıklı ve açıklayıcı bence.
Tam tersi atlama noktası blue switchte var.Mavi Anahtarlarda olmadığını biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.