Geçen yıl kasım ayında Mediamarkt'tan Arctis Pro GameDac ürününü almıştım. 2 hafta önce sağ tarafından ses gelmemeye başladı ve Mediamarkt'a götürdüm. Dün ürünüm geldi ve mağazada iade onayı alındığı söylendi. Servis onaramamış ve yenisi verilebilir, para iadesi yapılabilir veya başka bir ürünle değiştirilebilirmiş. E ben de yenisini verin dedim, bizde yok dediler. Başka mağazadan bakın dedim, her mağazada 1 tane kaldığını, yine soracaklarını ancak %90 teşhir olacağını söylediler. Bugün tekrar Mediamarkt'a, ürün var mı yok mu öğrenmeye gittiğimde çalışanın 3 günlük izinde olduğunu öğrendim. Oradakilere ürün gelmeyecekse para iadesi almak istediğimi söyledim. Bana, Kasım 2018'de aldığım ücreti vereceklerini söylediler. E kardeş, ürünün yenisini vermiyorsun, onaramıyorsun, para iadesi istiyorum eski ücreti veriyorsun? Kur değişti, o zaman 1.500TL eden cihaz şu an 2.000TL. Ben neden 500TL zarar edeyim? Madem onaramadın, yenisini veremiyorsun, şimdiki değerinden para iadesi yap. Yok hayır diyorlar. Yarın tekrar gideceğim, sizce ne demeliyim? Üstüne para ekleyip bir üst model almaya razıyım ancak kimse kusura bakmasın benim hatam olmayan bir şeyden ötürü 500TL zarar edemem.