MediaMarkt'dan iPhone alınır mı?

Reiichi

Decapat
Katılım
5 Ağustos 2021
Mesajlar
347
Yer
Ohio
Selamlar.
Soru başlıkta ki gibi sizce MediaMarkt'dan iPhone SE2020 alınır mı? Eğer iade süreci vs. sıkıntılı ise başka nereden alabilirim?
 
En ucuz nerede bulursanız oradan alın. Telefonlarda iade konusu sıkıntılı, nereden alırsanız alın iade edemezsiniz. Hele ki SIM takar veya hesap kurarsanız vay halinize. Ancak bir arızası varsa servis raporu ile iade edebilirsiniz.
 
Bence fiyatı internetten daha ucuz ise Media Markt, Vatan gibi mağazalardan almak daha mantıklı. Sorun çıkınca direkt muhatap bulabiliyorsun.

Zaten internette satılan ürünlerde de mağazalarda da iade kuralları hep aynı.
 
Peki teşhir ürün olduğunu belirtirler mi? Ya da bana kayıtsız ürün satabilirler mi?

Açılmamış kutu veriyorlar genelde, zaten elden alacaksanız direkt görürsünüz. Genelde müşteri hizmetleri kısmı var ürünü alıp orada denemelerini kutu açılımını onların yapmasını istersiniz. Ürün açılınca kaydına bakarsınız. Çizik ve çalışmayan tuş var mı bunlara da bakıyorlar.
 
Peki teşhir ürün olduğunu belirtirler mi? Ya da bana kayıtsız ürün satabilirler mi?
Satamazlar. Ürünün kutusunun açılmamış ve mühürlerinin yırtılmamış olduğuna dikkat et yeter. Zaten öyle bir şey olmaz ama almadan önce istersen bir de kutunun üzerinde yazan IMEI numarasını sorgulattır e-devletten.
 
Peki teşhir ürün olduğunu belirtirler mi? Ya da bana kayıtsız ürün satabilirler mi?
Belirtmezler. Arayın biraz görürsünüz böyle şikayetleri. Amazon.com.tr koşulsuz iade alıyor. Apple iPhone SE (64 GB) - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik Tabi ki daha ucuz ayrıca.
Edit: Teşhir ürünüyse belirtirler denilen arkadaşlara bir kaç örnek: Media Markt Tarafından Tarafıma Sıfır Ürün Diye 2. El Saat Satıldı!
Teşhir ürün olduğunu belirtirler diyen arkadaşlar sanırım Alice harikalar diyarında yaşıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı