MediaMarkt'ta çalışılır mı?

En iyi iş peynirci baba da çalışmak. Arkadaşım girdi o kadar memnun ki. 23000 TL maaş alıyor. sigorta yapıyor. Gün boyu klimada duruyorsun. .Müşteri gelince kalkıp ilgileniyorsun. Zor bir iş değil. Primleri var. Yapılabilecek işler arasında peynirci baba vardır hocam.

2 ay çalışacak isen bence kesinlikle gir derim, geçenlerde Media Mark'ın Mall of İstanbul şubesine gittim ve çalışanlar aşırı rahattı hatta arka kısımda 4 Excalibur + Logitech kulaklık, klavye setleri açılıp internet kafe ortamı oluşturulmuştu gelenler tarafından ve 1 hafta sonra tekrar gittiğimde aynı şekilde ellenmemiş bir şekilde duruyordu hatta kendimde oturup kullanmıştım :) fakat bu durum çalışanların pek de umurunda gibi görünmüyordu kısacası Media mark çalışanları çok rahat, görünürde çalışmadan para alıyorlar gibi duruyor fakat arka planı bilmiyorum.
Çalışmamış biri için çok kolay bir yorum. Ben daha basit bir sektöre 2 ay sabredebildim. Kesinlikle zor iş. Mobing, insanların çıkardığı sorunlar, müşteri her zaman haklıdır deyip size kızan patron... Dahası neler var.

Ne soru soranı gördüm ne de müşteri ile ilgileneni gördüm, elbette uzun süre ayakta durmak zor ama her işinde kendine göre bir zorluğu var ve arkadaş sadece 2 ay çalışmak için bir iş arıyor o yüzden girmesini önerdim yoksa devam edilecek bir iş olmadığını ben de biliyorum fakat 2 ay için girebileceği bir yer olarak gayet iyi, şu anda bir tekstil veya bakkal, markete girmek istese bile kısa süre çalışacağından dolayı işe almazlar ve örneklerini çok gördüm. Bunları göz önünde bulundurarak tenkit edelim :)
2 ay için mediamarkt'ta ieş almaz elaman eksiği aşırı yoksa.

Çalışmamış biri için çok kolay bir yorum. Ben daha basit bir sektöre 2 ay sabredebildim. Kesinlikle zor iş. Mobing, insanların çıkardığı sorunlar, müşteri her zaman haklıdır deyip size kızan patron... Dahası neler var.

Çalışmamış biri derken? Komiksiniz efendim, öte yandan çalıştığınız yere ELEMAN olarak giriyorsunuz patron olarak değil elbette laf yediğiniz zamanlar olacak. İşçi olduğun bir yerde patron muamelesi görmeyi bekleyemezsin.

Çalışmamış biri derken? Komiksiniz efendim, öte yandan çalıştığınız yere ELEMAN olarak giriyorsunuz patron olarak değil elbette laf yediğiniz zamanlar olacak. İşçi olduğun bir yerde patron muamelesi görmeyi bekleyemezsin.
Şu an çalıştığım yerde gayet saygı görüyorum. Patron değilim ama fikirlerim önemseniyor. Siz kendi öz saygınızı kaybetmiş olabilir misiniz? Sizin gibi düşünen insanlar lütfen patron olmasın efendim saygılar.

Şu an çalıştığım yerde gayet saygı görüyorum. Patron değilim ama fikirlerim önemseniyor. Siz kendi öz saygınızı kaybetmiş olabilir misiniz? Sizin gibi düşünen insanlar lütfen patron olmasın efendim saygılar.
Tenkit etmeden önce dediklerimi okuyup anlamaya ne dersiniz? Laf yiyorsanız yaptığınız hatadan, kusurdan ötürü yersiniz ve bu gayette normal bir şey, öz saygısı olan biri laf yememek için herhangi bir kusurda bulunmaz, hata yapmaktan geri durur saygısını yitirtmemek için. Sanırım film sahnelerinde ki gibi bir çalışma ortamı bekliyorsunuz. Ayrıca laf yeme ile saygı görme arasındaki sırrı çözemeyecek kadar da hayattan kopuksunuz sanırım.
Sizin gibiler patron olmasın demeniz gerçekten güldürttü beni bu yüzden minnettarım size ama ne yazık ki siz bu zihniyet ile bir yerde işçi iken ben yönetim ile ilgileniyorum, gerçekten cehaletiniz gözlerimi yaşarttı doğrusu.

Daha söylenecek çok şey var fakat ne demiş Mevlana Hazretleri?
"Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına."

İyi sosyaller...

Tenkit etmeden önce dediklerimi okuyup anlamaya ne dersiniz? Laf yiyorsanız yaptığınız hatadan, kusurdan ötürü yersiniz ve bu gayette normal bir şey, öz saygısı olan biri laf yememek için herhangi bir kusurda bulunmaz, hata yapmaktan geri durur saygısını yitirtmemek için. Sanırım film sahnelerinde ki gibi bir çalışma ortamı bekliyorsunuz. Ayrıca laf yeme ile saygı görme arasındaki sırrı çözemeyecek kadar da hayattan kopuksunuz sanırım.
Sizin gibiler patron olmasın demeniz gerçekten güldürttü beni bu yüzden minnettarım size ama ne yazık ki siz bu zihniyet ile bir yerde işçi iken ben yönetim ile ilgileniyorum, gerçekten cehaletiniz gözlerimi yaşarttı doğrusu.

Daha söylenecek çok şey var fakat ne demiş Mevlana Hazretleri?
"Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına."

İyi sosyaller...
Patron olmasın derken ne kadar haklı olduğumu ispatladığınız için size teşekkür ediyorum. İşçinin sadece hata yapınca laf yediğini düşünüyorsunuz, bu yanlış bir düşünce. Ben eski dönemlerde çalışırken sadece yapmam gerekeni yaptığım için bir çok laf yedim. Bir yerde işçi değilim şu anda okuduğum bölümde gayet sevdiğim bir işi yapıyorum. Hayatımdan ve işimden memnunum.

Halihazırda bir konuşmada, başkasının cahil olduğuna atıfta bulunan kim varsa kendinin aslında o konuşmadaki en bilgisiz kişi olduğunu düşünenlerdenim. Ben size sadece işi hafife alıyorsunuz çalışmadığınız belli böyle patron olmasın gibi bir kaç cümle söyledim. Burada size cahil dediğim bir satır yoktu. Madem söz ile kapanış yaptınız bende aynı kişi ile kapanış yapmayım.

"Bir delille kırk alimi yendim...Kırk delille bir cahili yenemedim..."(Hz. Mevlana)

Teşekkür ederim size de iyi sosyaller...

En iyi iş peynirci baba da çalışmak. Arkadaşım girdi o kadar memnun ki. 23000 TL maaş alıyor. sigorta yapıyor. Gün boyu klimada duruyorsun. .Müşteri gelince kalkıp ilgileniyorsun. Zor bir iş değil. Primleri var. Yapılabilecek işler arasında peynirci baba vardır hocam.
çok iyiymiş ama beni hayatta almazlar iki ay için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı