MediaMarkt'ta çalışmak

Sormayın hocam, iphone 13 mü aldın 14 çıktığında 13'e kötü derler.

Bro Türkiyede yaşıyorsun iş koşullarına değil hayatta kalabilmeye bakıcaksın.

Benim de hevesimi kıran bu hocam ama bende o an olmasa bile iş dışında susacak değilim. Benim amacım telefon almak için işe girmek şu an onun için biraz da. Öyle yerlerde personel indirimi falan olur mu peki?

Benim de hevesimi kıran bu hocam ama bende o an olmasa bile iş dışında susacak değilim. Benim amacım telefon almak için işe girmek şu an onun için biraz da. Öyle yerlerde personel indirimi falan olur mu peki?
Genelde %5 tek kullanım hakkı oluyor. Yani 10000TL'lik telefon alacaksanız 9500TL'ye alıyorsunuz. çok fazla bir fark yaratmıyor.

Çoğu kişinin ister istemez vebaline girip bozuk telefon sattırdıklarını işittim bir abimden ancak harici güzel deneyim yaşamış eve eski pclerden parça dahi götürmüş zamanında 2-3 yıl evvel staj yaparken, tekrar gireceğini söyledi.

Aslında şans işi senden kıdemce yüksek insanlar ve aynı kıdemde olduğun insanların tutumları eğer şanslıysan iyi anlaşabilirsen 7 -8 ay anlamadan geçicektir ve bunun bir de öteki tarafı var ilk etapta belli olmayan sonadan ortaya çıkan aşırı egolu narsist insanlar ve müdürler veya kıdemce yüksek olan insanlar sırf egolarını tatmin etmek için çalışan bazı zavallılar umarım bunlara denk gelmezsin çünkü bu tür işyerlerinin kronik hastalarıdır kendileri. Duyduğum kadarıyla tek artısı maaşını günü gününe yatırmaları dediğim gibi diğer şeyler çalışacağın yerdeki insanlara bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…