MediaMarkt'ta çalışmak

Diğerlerini bilmemde telefon standındaki kılçıkların elindeki geçen senenin en iyi telefonunu küçümseyerek konuşmaları ve seni eziksemeleri gıcık ediyor. Sanki kendileri prens ya da başka bir şey. Geçen sene aynı telefonu satmak için bir yerlerini yırtıyordun.
Sormayın hocam, iphone 13 mü aldın 14 çıktığında 13'e kötü derler.

Mediarmakt'ta kariyer.net'ten başvuru yapıp geri dönüş aldım ve mülakata görüşmeye çağrıldım. İşe alırlar almazlar orası ayrı konu fakat MediaMarkt'ta çalışmak nasıl bir iştir? Bunun hakkında bilgi sahibi tecrübeli kişilerdin fikir almak istedim. Başta kendim çok hevesli bakıyordum fakat bazı site ve forumlarda ki olumsuz yorumlar hevesimi kırdılar diyebilirim. Nedir ne değildir bir bilgisi olan varsa fikir belirtirse sevinirim.
Bro Türkiyede yaşıyorsun iş koşullarına değil hayatta kalabilmeye bakıcaksın.

Hocam, iş zor bulunur girebilirsiniz fakat milletin parasına göz diktiriyorlar size adamın biri laptop alacak yardımcı oluyorsunuz bildiğin ezberletmişler gibi "kardeşim bunu almazsan virüs girer bozulur bilgisayarın", "kardeşim Windows'u almazsan crack alırsan bozulur bilgisayarın garantisi biter alacaksan 1000TL" orada çalışmak emekten çok çene bence. Kötü algılanmasın fakat MediaMarkt bana göre Türkiye'nin en kötü teknoloji firmasının başıdır. Ne ürünleri düzgün ne garanti servisleri düzgün ne de yaptıkları iş. Maaşı iyise girebilirsiniz bence.

Benim de hevesimi kıran bu hocam ama bende o an olmasa bile iş dışında susacak değilim. Benim amacım telefon almak için işe girmek şu an onun için biraz da. Öyle yerlerde personel indirimi falan olur mu peki?

Benim de hevesimi kıran bu hocam ama bende o an olmasa bile iş dışında susacak değilim. Benim amacım telefon almak için işe girmek şu an onun için biraz da. Öyle yerlerde personel indirimi falan olur mu peki?
Genelde %5 tek kullanım hakkı oluyor. Yani 10000TL'lik telefon alacaksanız 9500TL'ye alıyorsunuz. çok fazla bir fark yaratmıyor.

Mediarmakt'ta kariyer.net'ten başvuru yapıp geri dönüş aldım ve mülakata görüşmeye çağrıldım. İşe alırlar almazlar orası ayrı konu fakat MediaMarkt'ta çalışmak nasıl bir iştir? Bunun hakkında bilgi sahibi tecrübeli kişilerdin fikir almak istedim. Başta kendim çok hevesli bakıyordum fakat bazı site ve forumlarda ki olumsuz yorumlar hevesimi kırdılar diyebilirim. Nedir ne değildir bir bilgisi olan varsa fikir belirtirse sevinirim.
Çoğu kişinin ister istemez vebaline girip bozuk telefon sattırdıklarını işittim bir abimden ancak harici güzel deneyim yaşamış eve eski pclerden parça dahi götürmüş zamanında 2-3 yıl evvel staj yaparken, tekrar gireceğini söyledi.

Aslında şans işi senden kıdemce yüksek insanlar ve aynı kıdemde olduğun insanların tutumları eğer şanslıysan iyi anlaşabilirsen 7 -8 ay anlamadan geçicektir ve bunun bir de öteki tarafı var ilk etapta belli olmayan sonadan ortaya çıkan aşırı egolu narsist insanlar ve müdürler veya kıdemce yüksek olan insanlar sırf egolarını tatmin etmek için çalışan bazı zavallılar umarım bunlara denk gelmezsin çünkü bu tür işyerlerinin kronik hastalarıdır kendileri. Duyduğum kadarıyla tek artısı maaşını günü gününe yatırmaları dediğim gibi diğer şeyler çalışacağın yerdeki insanlara bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı