MediaMarkt'tan alınan bir şey iade edilir mi?

MrBorq

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün MediaMarkt mağazasından powerlink diye bir şey aldım. 3 bin TL tuttu. Eve getirdim ve de hiçbir işime yaramadı. Kutuyu yıpratmadan açtım. Ortalama 15 dakika kullandım. İade edebilir miyim, kabul ederler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasal olarak 14 gün içinde iade etme hakkın var lakin bu tarz mağazalar iade de sorun çıkarabiliyor şansını denemende fayda var dostum

Merhaba. Bugün MediaMarkt mağazasından powerlink diye bir şey aldım. 3 bin TL tuttu. Eve getirdim ve de hiçbir işime yaramadı. Kutuyu yıpratmadan açtım. Ortalama 15 dakika kullandım. İade edebilir miyim, kabul ederler mi?

Nasıl yanlış anlamayın hocam ama işinize yaramayacak bir şeyi niye aldınız ki üstelik MediaMarkt iğrenç bir mağaza garantisini veririm ki %100 ürünü almamak için her şeyi yapacaklar.

Mağazadan alınan ürünler için, ürün kusurlu değilse iade talebinizi mağaza kabul etmek zorunda değil.

Nasıl yanlış anlamayın hocam ama işinize yaramayacak bir şeyi niye aldınız ki üstelik MediaMarkt iğrenç bir mağaza garantisini veririm ki %100 ürünü almamak için her şeyi yapacaklar.
Kesinlikle katılıyorum bu yüzden mağazadan hiçbir ürün almıyorum internetten aldığımda en azından iade etme hakkım oluyor her türlü hemde ucuz mağazaya göre.

Bunun için Amazon'dan alın bence en rahat iade alan yer orası.

Aynen öyle, PTT Avm'deki bir satıcıdan tencere aldım, geldiği gibi iade ettim 3 gündür iadeniz inceleniyor diyor. Neyini inceliyorsun altı üstu tencere. Amazon bu konuda gerçekten müşteriyi yormuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı