MediaMarkt'tan alınan kulaklık iade edilir mi?

Owen756

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün sabah MediaMarkt'tan bir kulak üstü kulaklık satın aldım fakat bilgisayarım kulaklığı tanımadı. Ürünü alırken kutusu açılan ürünü hijyen sebebiyle iade almadıklarını söylediler fakat ürün benim durumumda resmen kullanılamıyor. İade etmem mümkün müdür?

Demin belirtmemişim düzeltiyorum, ürün çalışıyor yalnızca benim bilgisayarım algılamıyor. Ürün arızalı değil yani.

Son düzenleme:
Merhaba, bugün sabah MediaMarkt'tan bir kulak üstü kulaklık satın aldım fakat bilgisayarım kulaklığı tanımadı. Ürünü alırken kutusu açılan ürünü hijyen sebebiyle iade almadıklarını söylediler fakat ürün benim durumumda resmen kullanılamıyor. İade etmem mümkün müdür?

Evet iade edebilirsiniz almazlar ise tüketici hakem heyetine başvurun.
Ürün kusurlu katogorisine giriyor.

Ürünün çalışmadığına eminseniz iade edebilirsiniz. Onlarda aynı şekilde ürünü deneyecekler, eğer ki sorun varsa iade kabul etmek zorundalar.

Onların dediği cayma durumu mağazadan alıp eve gidip sonra keyfi vazgeçtim diyemiyorsunuz. İnternetten alınca oluyor.

Sizin dediğiniz ürün bozuk muhtemelen ya servise gider bakarlar arızalı ise yenisini verirler veya iade seçeneği sunarlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı