MediaMarkt'tan alınan laptopun garantisi başlamış görünüyor

Yer
Karolinska University Hospital, Solna, İsveç
Daha fazla  
Evet ocağım 22'sinde aldım ama garanti başlangıc aralık 7'si gösteriyor. HP 4448121 aradığım zaman bizim türkyede satışımız yok bütün ürünlerimiz o şekilde diye söyledi. Ama benim gene de bir şüphem var acaba teşhir ya da iade ürünümü verdiler. HP faturanızın resmini çekin düzenleyelim dediler bende yaptım. Size de bu şekilde oldu mu? Yanıtlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Kutudaki bandı siz açtıysanız sıfırdır. Eylül ayında Hepsiburada üzerinden aldığım Lenovo laptopum aynı şekilde olmuştu, 2021 Aralık'ta garantisi başlamış gözüküyordu faturayı mail atarak düzelttirdim.

Evet ocağım 22'sinde aldım ama garanti başlangıc aralık 7'si gösteriyor. HP 4448121 aradığım zaman bizim türkyede satışımız yok bütün ürünlerimiz o şekilde diye söyledi. Ama benim gene de bir şüphem var acaba teşhir ya da iade ürünümü verdiler. HP faturanızın resmini çekin düzenleyelim dediler bende yaptım. Size de bu şekilde oldu mu? Yanıtlarınız için teşekkürler.

Hocam merhaba aynisi bana da oldu aradim o bilgisayarin firmaya gelis tarihi imis galiba sorun olmaz aldığın zamandan baslatiriz dediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı