Mediamarkt'tan iPhone 13 alınır mı?

Resul alaca

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba mediamarktan iPhone 13 alacağım fakat stoklar tükenmiş durumda. Bende internet sistesinde almaya karar verdim. Şimdi satın alırsam cuma mağzadan teslim alabilirim. Fakat içime şüpheler var normalde stoku yok ama cuma günü mağzadan alabiliyorum. Daha önce sipariş verip de mağzadan alan oldu mu? Ne gibi süreçleri var?

Neden internetten sipariş vermiyorsun? Soruna cevap verecek olursamda şehrindeki bir mağazaya stok geliyor sende ordan ürün koduyla alabiliyorsun diye biliyorum.

MediaMarkt'a gerçekten ucuz değilse bir şey alınmaz 3 liralık şeyi 5 liraya satıyorlar bir de satış esnasında kaska adı altında 1000 2000 liralık ekstra para alıp ne olursa olsun sıkıntı olursa getirin değiştirelim/yenisi verelim deyip ürünün bozulduğunda muhatap bulamadın bir yer ama alacağın şey diğer yerlere göre ucuzsa mecbur alacaksın.

Neden internetten sipariş vermiyorsun? Soruna cevap verecek olursamda şehrindeki bir mağazaya stok geliyor sende oradan ürün koduyla alabiliyorsun diye biliyorum.

İstanbul'da elden almak istiyorum sipariş süreci sıkıntılı.

MediaMarkt'a gerçekten ucuz değilse bir şey alınmaz 3 liralık şeyi 5 liraya satıyorlar bir de satış esnasında kaska adı altında 1000 2000 liralık ekstra para alıp ne olursa olsun sıkıntı olursa getirin değiştirelim/yenisi verelim deyip ürünün bozulduğunda muhatap bulamadın bir yer ama alacağın şey diğer yerlere göre ucuzsa mecbur alacaksın.

Kask yaptırmak zorunlu değil diye biliyorum yaptırmamda zaten şimdi alıyorum ki yarın iPhone lasmanı var zam gelecektit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı