Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi MediaMarkt'tan işlemci ve anakart almayı düşünüyorum. Alınır mı sizce? Herhangi bir problem yaşayan oldu mu daha önce? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dün MediaMarkt'a girdim. Baba ve oğul vardı bilgisayar toplama bölümünde. Adamlar RTX2070 sistem topluyor. Şöyle bir baktım. Vaaay dedim millet neler alıyor. Taki onları görene kadar. " Rampage kasa ve PSU" dedim aman Allah'ım. Bu gördüklerim gerçek mi? Bunlar yetmezmiş gibi adam bir 8 GB RAM...
Kendi bilgisi olduğu taktirde zaten yardıma ihtiyacı olmayacak. Bunu es geçtim. Ben MediaMarkt'a gidip elden mönitör almıştım. Bir sıkıntısı yok halen kullanıyorum fakat bazı insanlara AirPods adı altında çakma ürün satmışlar bilginize.
ön edit: başlık tarihi ürünü satın aldığım tarih olduğu için bu şekilde açtım. öncelikle olayın tüm süreçlerini resmi belgeleri ile anlatacağımı belirteyim. elimde kendi servislerinin (kvk) rap…
Kendi bilgisi olduğu taktirde zaten yardıma ihtiyacı olmayacak. Bunu es geçtim. Ben MediaMarkt'a gidip elden mönitör almıştım. Bir sıkıntısı yok halen kullanıyorum fakat bazı insanlara AirPods adı altında çakma ürün satmışlar bilginize.
ön edit: başlık tarihi ürünü satın aldığım tarih olduğu için bu şekilde açtım. öncelikle olayın tüm süreçlerini resmi belgeleri ile anlatacağımı belirteyim. elimde kendi servislerinin (kvk) rap…
Media Markt hakkında yapılmış yorumlar, şikayetler, müşteri hizmetleri ve problemler hakkında detaylar bu sayfada. Tıkla, Media Markt hakkında detayları...
Anakart gerçekten uygun ama 100-150 lira fazla verip kafanın rahat etmesi için Hepsiburada üzerinden alabilirsin.
İşlemci için incehesap.com Gaming Gecesi kampanyasını kontrol et. 3300'e düştüğünü hatırlıyorum. (Cuma günleri 19:00-22:00 arası)