MediaMarkt'tan PC parçası alınır mı?

Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi MediaMarkt'tan işlemci ve anakart almayı düşünüyorum. Alınır mı sizce? Herhangi bir problem yaşayan oldu mu daha önce? Yardımcı olursanız sevinirim.
Mediamarktan 3 tane sistem topladık. Üç sistemdeki tüm parçalar piyasada en ucuzuydu. Vatan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Alınmaz.
Kendi bilgisi olduğu taktirde zaten yardıma ihtiyacı olmayacak. Bunu es geçtim. Ben MediaMarkt'a gidip elden mönitör almıştım. Bir sıkıntısı yok halen kullanıyorum fakat bazı insanlara AirPods adı altında çakma ürün satmışlar bilginize.

Kendi bilgisi olduğu taktirde zaten yardıma ihtiyacı olmayacak. Bunu es geçtim. Ben MediaMarkt'a gidip elden mönitör almıştım. Bir sıkıntısı yok halen kullanıyorum fakat bazı insanlara AirPods adı altında çakma ürün satmışlar bilginize.

Birde i7 10700k var ama onun için indirim bekleyeceğim. Ama yine de ekleyim linkini.

Anakart gerçekten uygun ama 100-150 lira fazla verip kafanın rahat etmesi için Hepsiburada üzerinden alabilirsin.
İşlemci için incehesap.com Gaming Gecesi kampanyasını kontrol et. 3300'e düştüğünü hatırlıyorum. (Cuma günleri 19:00-22:00 arası)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı