MediaMarkt'tan sipariş verilmediği hâlde kargo geldi

yenilmezbabapro

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 2-3 gün önce MediaMarkt'tan bildirim geldi, benim adıma 2 sipariş açılmış arayıp 1 tanesini iptal iptal ettirdim diğeri sistemde gözükmüyordu fakat her şey benim adımaydı, her neyse. Dün kargo bildirimi geldi ben de annemler almıştır diye önemsemedim bugün kargo geldi bir baktım benim adım aileme sordum kimsenin haberi yok, mailime baktım MediaMarkt yollamış sizce ne yapmalıyım? Ben 3 gün bekleyip kullanmayı düşünüyorum.

Ürün tam olarak nedir? Birinin size hediye gönderme ihtimali var mı? Çünkü adres ve isim bilgilerinin tamamen uyuşması yanlışlık yapıldığı anlamına gelmez.

İsmim tam uyuşmuyor soyadım kısaltılmış ve 2.ismim yazılmamış.

O 3 gün içinde MediaMarkt'la iletişime geçmeyi düşünüyorsunuzdur umarı.

Yok ben çökmeyi düşünüyorum. Tabii ki geçeceğim geçtimde zaten o gece bana bir sorun olmadığını söylediler.

Geçtim 2 siparişti 1 tanesini iptal ettirdim diğeri sistemde gözükmüyordu bugün diğeri evime geldi şu an görüşüyorum zaten.

Hocam, müşteri hizmelterine durumu anlatıp sipariş numarasını vererek satın alan mail adresinin ilk 3-4 harfini ve kart bilgisinin son 4 harfini öğrenip kendi bilgileriniz ile karşılaştırın. Belki sizin hesabınız ile abini-kardeşiniz vs tarafından alındı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı